zaista blista!

Nikad ljepša Adele nije skidala osmijeh s lica dok je uživala u društvu svog novog dečka!

Adele Adele Simon Emmett/PR 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Adele Adele Adele (Foto: Profimedia) Adele (Foto: Profimedia) +0 Adele (Foto: Instagram) Galerija

Adele i Rich Paul su se zajedno pojavili na košarkaškoj utakmici u Los Angelesu, a pjevačica nije mogla skinuti osmijeh s lica.

Prije nekoliko dana je objavila hit-singl "Easy on me" u kojem je progovorila o razvodu, a Adele sada ne skriva koliko je sretna, što se vidi doslovno po njezinu licu.

Pogledaj i ovo Adele i Rich Paul mnogi su se pitali... Adele konačno progovorila o dečku kojeg je skrivala, a odgovorila je i na glasine kojima ne mogu pobjeći već neko vrijeme

Fotografi su je ovoga tjedna uhvatili u društvu dečka Richa Paula na košarkaškoj utakmici u Staples centru u Los Angelesu, a slavna pjevačica nije skidala osmijeh.

33-godišnja Adele je nedavno i sama istaknula koliko je sretna u novoj vezi, a ona i 39-godišnji Rich na utakmici su širili sjajnu energiju. Pjevačica se na utakmici pojavila u profinjenoj kombinaciji kojom je naglasila svoju prirodnu ljepotu, a nije joj smetala pažnja fotografa koji su je znatiželjno promatrali. 

Nakon razvoda od milijardera Simona Koneckija, s kojim je u braku bila pet godina i zajedno imaju devetogodišnjeg sina Angela, Adele je sreću pronašla sa sedam godina starijim sportskim agentom Richem Paulom.

O svojoj novoj ljubavi nedavno je progovorila i za časopis Vogue, na čijoj je naslovnici sve zapanjila izgledom, a priznala je i da je prije njega izlazila s drugim muškarcima.

U intervjuu je priznala da ju je oduševilo to što Rich nije previše fasciniran njezinom globalnom slavom. Istaknula je i kako je novu ljubav pronašla baš u vrijeme kada je preminuo njezin otac, a utjehu joj je pružio upravo Rich.

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Miraj Grbić, Marija Omaljev (FOTO: Instagram) Mustafa Nadarević, Miraj Grbić +0 Mustafa Nadarević, Miraj Grbić Celebrity Legendarni Čombe i naša lijepa glumica broje sitno do dolaska prinove, ona se javila iz rodilišta i pokazala kako krati vrijeme do poroda

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene