Zaradili pohvale

Svi ostali u čudu: 'Ovakvo što još nismo vidjeli!'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Brojni neobični i posebni talenti predstavili su se na riječkoj audiciji Supertalenta, no samo neki žiri ostavljaju bez daha

Proteklog vikenda mnogobrojna publika dupkom je napunila riječki HNK, a osamdesetak točaka pogledali su zajedno sa zahtjevnim članovima žirija Supertalenta koji su samo najbolje pustili u sljedeći krug natjecanja.

Pogledaj i ovo Maja Šuput, Supertalent Kako je moguće da ovako stoji? Šuput optočena biserima otkrila inače skrivene dijelove tijela, no svu pažnju ukrao je detalj koji je ručno napravio sam Grubnić!

Osim iz Rijeke, na audiciju hit showa Supertalent pohitali su mnogobrojni natjecatelji iz cijele Istre i s okolnih otoka te impresionirali žiri svojim talentima. Dok su neki željeli prezentirati žiriju svoje istarsko naslijeđe pokazavši to kroz ples i pjesmu, mnogi su se odvažili pokazati i neke neobične i iznenađujuće talente. Jedan od njih je bio i Mihael Prelac s umijećem imitiranja zvuka motora automobila.

Petnaestogodišnji Mihael se predstavio s talentom imitiranja zvuka motora automobila. Žiri je ostao u čudu. „Ovakvo što još nismo vidjeli!“ poručio mu je Mislav, dok mu je Danijela zahvalila što se prijavio. Da bi dojam bio potpun, u posljednjoj točki imitacije, na pozornici su mu se pridružili i voditelji Rene i Igor, no Mihaleova „vožnja“ bila je ipak previše turbulentna za njih te su „iskočili iz auta“.

Kada je nastupio Ivor Hrast i svojim vokalnim sposobnostima izmamio uzdahe žirija, nitko nije mogao ni slutiti da će uslijediti i nastup njegovog brata blizanca. Koji je bio bolji, te tko je, rječnikom Maria Petrekovića, izuo Danijelu iz cipela, ostaje nam tek saznati. „Meni sve u plućima vibrira! Ova emocija s kojom si me izrešetao, ja sam bez teksta i mislim da Supertalnet treba ljude kao što si ti!“ kazala je Danijela koja nije mogla suspregnuti suze.

Tko je svojom izvedbom podigao cijelu publiku i žiri na noge, a tko je dobio čak četiri X-a od žirija na riječkoj audiciji, saznat ćemo u emisijama Supertalenta ovog proljeća.

Žiri je u Rijeci svjedočio vještini slaganja Rubikove kocke, imitacijama, raznim plesnim i glazbenim izvedbama, na scenu su stupili i pantomimičari, razni performeri, mađioničari, no samo će neki dobiti priliku proći dalje. Mislav, Martina, Mario i Danijela puni su dojmova napustili Rijeku, te imaju samo nekoliko dana pauze do sljedeće audicije koja će se održati u Zagrebu.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene