Jedva se snašla!

Postupak princa Williama iznenadio je švedsku princezu koja nije znala što učiniti, fotke su brzo obišle internet!

Princ William i princeza Victoria - 9 Princ William i princeza Victoria - 9 Profimedia 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Princ William i princeza Victoria - 5 Princ William i princeza Victoria - 6 Princ William i princeza Victoria - 3 Princ William i princeza Victoria - 2 Princ William i princeza Victoria - 1 Princ William i princeza Victoria - 4 Princ William i princeza Victoria - 7 Princ William i princeza Victoria - 8 Princ William i princeza Victoria - 9 Kate Middleton i princ William - 4 +19 Kate Middleton i princ William - 1 Galerija

Princ William napravio je čudnu situaciju dočekujući goste iz Švedske, fotografije su brzo obišle Internet.

U jeku novog skandala, kojeg je zakuhao novinar Omid Scobie sa svojom novom knjigom, svaki pokret članova britanske kraljevske obitelji prati se pod povećalom.

No, oni se time ne zamaraju, barem ne u javnosti, ispunjavajući sve dužnosti koje su im u kalendaru. A među njih spada i susret s budućom švedskom kraljicom, princezom Victorijom i njezinim suprugom, princom Danielom, koji su stigli u posjet Kate Middleton i princu Williamu.

Njihovo druženje trajalo je kroz cijeli dan, a ono što je princ William napravio kad ih je ugostio brzo je postalo tema interneta.

Naime, kad su stigli u Buckinghamsku palaču, William je srdačno zagrlio i izljubio princezu Victoriju što je njoj bilo veliko iznenađenje, a da to nije očekivala otkrili su i njeni pokreti tijela s kojim nije znala što će.

Članovi kraljevske obitelji obično svoje goste pozdravljaju rukovanjem, a zašto su prema princezi Victoriji ovakve posebne emocije mnoge je zainteresiralo.

Victoriju je tako pozdravila i Kate Middleton, a ista situacija dogodila se i kasnije te večeri kad su zajedno stigli na predstavu u Royal Alber Hall gdje su na stepenicama pred stotinama fanova i paparazza učinili isto.

Podsjetimo, Kate i William ovih su dana u centru pozornosti nakon što je novinar Omid Scobie objavio svoju knjigu o njima naziva ''Endgame'', a u kojoj je, u nizozemskoj verziji, ocrnio Kate i kralja Charlesa da su rasistički govorili o tome kakva će biti boja kože djece princa Harry i Meghan Markle.

Buckinghamska palača ovu situaciju ne želi komentirati, a čini se da se oni ovime previše ne zamaraju.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Koncert Aleksandre Prijović u Areni Zagreb Koncert Aleksandre Prijović u Areni Zagreb Koncert Aleksandre Prijović u Areni Zagreb Koncert Aleksandre Prijović u Areni Zagreb +25 Koncert Aleksandre Prijović u Areni Zagreb Celebrity Najemotivniji trenutak na koncertu Aleksandre Prijović: Na pozornicu je izvela četverogodišnjeg sina, cijelo vrijeme bodrio ih je i tata!

1/23 >> Pogledaji ovu galeriju Aleksandra Prijović u Areni Zagreb Aleksandra Prijović u Areni Zagreb Aleksandra Prijović u Areni Zagreb Aleksandra Prijović u Areni Zagreb +18 Aleksandra Prijović u Areni Zagreb Celebrity Prijović nadmašila očekivanja i priredila spektakl za pamćenje, evo i tko je zapjevao s njom: "Došao je iako je bolestan!"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene