Šuška se, šuška

Za ova tri muškarca pretpostavlja se da će odmjeriti snage u kategoriji za najboljeg glumca na Oscarima

Brad Pitt i Leonardo DiCaprio (Foto: AFP) Brad Pitt i Leonardo DiCaprio (Foto: AFP) Afp 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Joaquin Phoenix (Foto: Profimedia) Joaquin Pheonix (Foto: Getty Images) Brad Pitt, Leonardo DiCaprio, Quentin Tarantino (Foto: AFP) Brad Pitt i Leonardo DiCaprio (Foto: AFP) +0 Bilo jednom.... u Hollywoodu (Foto: IMDB) Galerija

Danima se već nagađa tko će biti nominirani za prestižnu nagradu Oscar, a evo kakva su predviđanja i čija se sve imena spominju.

Glumci John Cho i Issa Rae u ponedjeljak će pročitati nominacije za prestižnu filmsku nagradu Oscar u 24 kategorije. Svjetski mediji već danima pišu o tome tko bi mogao biti među nominiranima, a kako se bliže nominacije, povećava se i broj pretpostavki.

Pogledaj i ovo Brad Pitt, Margot Robbie, Leonardo DiCaprio (Foto: AFP) Omiljeni duo Redatelj koji je bio čest gost Hugha Hefnera u Playboyevoj vili scenarij za hit-film pisao je pet godina

Nakon što je film "Bilo jednom... u Hollywoodu" ostvario zapažen uspjeh proteklog ljeta, svi nagađaju kako će u ponedjeljak zaraditi i nominaciju za Oscara. Djelo Quentina Tarantina u kojem glume Leonardo DiCaprio i Brad Pitt osim nominacije za najbolji film moglo bi pokupiti i onu za najboljeg glumca, najboljeg sporednog glumca, najbolji scenarij, najbolju kinematografiju, najbolju montažu, najbolju produkciju i brojne druge. Od ostalih filmova koji se spominju za najviše mogućih nominacija tu su "Irac" Martina Scorsesea te "1917" Sama Mendesa.

Nominacije za BAFTA-u objavljene su prije nekoliko dana, a komentari diljem svijeta odmah su se okomili na činjenicu da su svi nominirani bijelci. Jednako tako, pretpostavka je da će ove godine i Oscari biti u jednakom stilu, to jest da će među nominiranima, osim eventualno filma "Parazit", biti samo bijelci. Upravo je film "Parazit" među najizglednijima da bi mogao dobiti do nekoliko nominacija, a među njima je i ona za najboljeg sporednog glumca (Song Kang Ho).

S obzirom na činjenicu da nema previše filmova iz prošle godine koji bi mogli biti u utrci za Oscara, svjetski mediji prednost daju i filmu "1917" zbog Zlatnih globusa, na kojima su kući odnijeli kipić za najbolju režiju i najbolju dramu.

Najvažnije pitanje koje svi postavljaju jest – tko će dobiti nominaciju za najboljeg glumca? Trojica najizglednijih za tu utrku jesu Joaquin Phoenix ("Joker"), Adam Driver ("Marriage Story") i Leonardo DiCaprio ("Bilo jednom... u Hollywoodu"). Zvijezda filma "Rocketman" Taron Egerton također je u užem izboru, no brojni kritičari smatraju da pored jake postave u muškom dijelu nominacija nema izgleda za nominaciju.

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Anne Hathaway (Foto: Profimedia) Anne Hathaway (Foto: Getty Images) Anne Hathaway i Adam Shulman (Foto: Getty) +0 Anne Hathaway (Foto: Instagram) Celebrity Nakon što je rodila drugo dijete u tajnosti, slavna glumica uskočila u haljinu s nikad većim dekolteom

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene