Zar je i do toga došlo?

Slavne ljepotice prije Oscara pohrlile po botoks za pomalo neuobičajeni dio tijela, kažu da za to imaju jako dobar razlog!

In Magazin: Oskarovci - 1 In Magazin: Oskarovci - 1 DNEVNIK.hr 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju In Magazin: Oskarovci - 1 +0 Zendaya (Foto: AFP) Galerija

Pripreme i uljepšavanja za najvažniju noć u filmskom svijetu traju i po nekoliko tjedana, a ove je godine jedan tretman među holivudskim zvijezdama posebno popularan.

Uoči ovogodišnje ceremonije dodjele Oscara, brojne zvijezda s A-liste pohitale su do svojih plastičnih kirurga kako bi uklonili svoje male "nesavršenosti" i izgledale točno kako žele pomoću raznih tretmana, a strani mediji prenose da je porasla potražnja za ubrizgavanjem botoksa na prilično neuobičajenom dijelu tijela.

Pogledaj i ovo Sean Penn - 2 Ima jedan uvjet! Oscare nekad nije propuštao, ali sada poziva kolege na bojkot: "Razumijem kako je ovo možda trenutak da se proslave, ali..."

Čini se da su glumice poprilično poprilično zabrinute kako će šetati i hoće li dugo moći izdržati u visokim potpeticama na crvenom tepihu, pogotovo jer ih u posljednje dvije godine zbog manjka javnih događanja nisu imale prilike često nositi, pa su se dosjetile jednog rješenja.

Naime, u pomoć su im priskočili najbolji plastični kirurzi Los Angelesa koji im u stopala ubrizgavaju botoks kako bi im šetnja crvenim tepihom bila što udobnija i lakša.

"Te dame ne idu u kazalište sjediti. Ovo je ekvivalent trosatnoj šetnji cijelim gradskim blokom, zaustavljanju i stajanju radi intervjua, a sve to na tankom crvenon tepihu u tvrdim cipelama. Ublažavajuće injekcije filera za stopala mogu ublažiti tu bol", izjavila je doktorica Ava Shamban za Daily Mail, čije su klijentice inače Kim Kardashain i Nicole Kidman

Injekcije uključuju filer za stopalo i botoks za ublažavanje boli i pretjeranog znojenja.

"Svi koje poznajem to rade. Kao i svaka druga žena na svijetu držala sam korak s botoksom i filerima u licu. Zapravo, pojačala sam tretmane nakon pandemije jer su me svi ti pozivi na Zoomu natjerali da shvatim koliko mi lice loše izgleda, a onda smo bili sretni što možemo nositi maske za lice kako bismo u početku prikrili ta mala poboljšanja. Počela je sezona dodjele nagrada i prvi put sam nakon nekoliko godina morala obuti štikle. Posljednje dvije godine nosila sam samo japanke i uggice. Uspjela sam izdržati na nekoliko događanja, ali sam bila u agoniji, užasno me boljelo. Dakle, da, pitala sam svog plastičnog kirurga što može učiniti po tom pitanju, a odgovor su bili fileri i botkos. Odlično je!", izjavila je jedna od holivudskih zvijezda koja je željela ostati anonimna po tom pitanju.

Doktorica Shamban kaže da se cijena tretmana kreće između 1500 i 2500 funti, ovisno o tome koliko se i što ubrizgava.

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Larsa Pippen (Foto: Instagram) Larsa Pippen (Foto: Instagram) Larsa Pippen (Foto: Instagram) Kim Kardashian Larsa Pippen (Foto: Profimedia) +2 Kim Kardashian Larsa Pippen (Foto: Profimedia) Celebrity Dobro poznate obline zbog kojih je uspoređuju s najvećom reality zvijezdom pokazala je u samo na prvu običnom badiću

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene