Pogledajte kako izgleda!

Prva supruga Željka Joksimovića ne voli se eksponirati, no fotografiju ove ljepotice sad je objavila pjevačeva kći Mina!

Mina Joksimović Mina Joksimović Instagram 1/22 >> Pogledaji ovu galeriju Mina Joksimović Mina Joksimović - 15 Mina Joksimović Mina Joksimović Mina Joksimović Mina Joksimović Mina Joksimović - 7 Mina Joksimović - 8 Mina Joksimović - 9 Mina Joksimović - 10 +11 Mina Joksimović - 11 Galerija

Mina Joksimović podijelila je zajedničku fotografiju s majkom Vesnom te iznenadila svoje pratitelje koliko njih dvije nalikuju jedna na drugu!

Najstarija kći legendarnog pjevača Željka Joksimovića, Mina, rado dijeli obiteljske fotografije na svojem profilu na Instagramu. 

Pogledaj i ovo Mina Joksimović nije odoljela? Kći Željka Joksimovića podijelila novu fotografiju na kojoj izgleda potpuno drugačije: "Nisi to trebala napraviti"

Novom objavom s obiteljskog ručka na kojoj pozira s majkom Vesnom, prvom suprugom Željka Joksimovića, pokazala je ogromnu fizičku sličnost između njih dvije. S njima su još za stolom pozirali i njezini baka i djed koji žive u Valjevu, mjestu u kojem su se Željko i Vesna i upoznali. Vesna se nikad nije voljela eksponirati u medijima, no tu i tamo osvane pokoja njezina fotografija na Instagramu. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mina Joksimović (@minajokssimovic)

Vesna se vrlo mlada udala za pjevača, a još tada smatrala se najljepšom djevojkom u svojem mjestu, zbog čega danas izgleda kao starija Minina sestra.

Mnogi smatraju da je Mina od mame naslijedila ljepotu, a od tate dar za glazbu. Diplomirala je smjer teorije glazbe na Glazbenoj akademiji u Beogradu, a radila je i kao glazbena urednica na jednoj televiziji.

Nedavno je uživala i u Dubaiju, zatim u Hrvatskoj , odakle je objavila mnoštvo fotki te se pohvalila što je sve posjetila i kako se zabavljala.

Prati je više od 26 tisuća fanova koji jedva čekaju svaku njezinu novu objavu. 

Rado dijeli fotografije u badiću i tako pokazuje svoju manekensku figuru i bujne atribute. 

1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Cole Sprouse Cole Sprouse - 3 Cole Sprouse - 4 Cole Sprouse - 2 +28 Cole Sprouse - 1 Nekad i sad Sjećate se ovog malog slatkog dječaka? Slavi 30. rođendan, a evo koliko se promijenio od hit-filma u kojem je osvojio svijet!

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Sofija Milošević +0 Sofija Milošević Zanimljivosti Jedna od najljepših Srpkinja objavila preslatki video koji pokazuje koliko uživa u majčinstvu!

 

 

 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene