evo kako je to izgledalo!

Prošlo je već pet godina od vjenčanja princa Harryja i Meghan Markle, pogledajte kako je izgledao taj spektakl koji je pratio cijeli svijet!

Vjenčanje Meghan Markle i princa Harryja - 5 Vjenčanje Meghan Markle i princa Harryja - 5 Profimedia 1/35 >> Pogledaji ovu galeriju Vjenčanje Meghan Markle i princa Harryja - 5 Vjenčanje Meghan Markle i princa Harryja - 4 Vjenčanje Meghan Markle i princa Harryja - 2 Vjenčanje Meghan Markle i princa Harryja - 1 Vjenčanje Meghan Markle i princa Harryja Vjenčanje Meghan Markle i princa Harryja - 3 Vjenčanje Meghan Markle i princa Harryja - 2 Vjenčanje Meghan Markle i princa Harryja - 4 Vjenčanje Meghan Markle i princa Harryja - 3 Vjenčanje Meghan Markle i princa Harryja - 2 +24 Vjenčanje Meghan Markle i princa Harryja - 1 Galerija

Meghan Markle i princ Harry slave petu godišnjicu braka, koji su sklopili pred očima cijelog svijeta.

Meghan Markle i princ Harry vjenčali su se 19. svibnja 2018. godine u kapelici St. George u Windsoru, nakon dvije godine veze, a bio je to dan kada ih je pratio cijeli svijet.

Pogledaj i ovo Meghan Markle i kraljica Elizabeta - 2 "A sada su mi to uzeli..." Princ Harry i Meghan Markle razbjesnili su svojim potezom kraljicu Elizabetu, njoj blizak izvor tek je sada prgovorio o svemu!

Meghan i Harry izrekli su sudbonosno da na veličanstvenoj ceremoniji, nakon koje zapravo više ništa u britanskoj kraljevskoj obitelji nije ostalo isto.

Od bajkovitog su para uskoro postali jedni od najomraženijih članova kraljevske obitelji, naročito nakon što su napustili Veliku Britaniju, snimili šokantni intervju s Oprom Winfrey, koji je uzdrmao njihove najbliže zbog tvrdnji koje su u njemu iznijeli, snimili dokumentarnu seriju u kojoj su iznijeli privatne detalje i nakon što je Harry objavio svoje memoare "Rezerva".

Njihova veza od samih je početaka bila pod velikim povećalom javnosti, a interes medija za britanskim princem i američkom glumicom nije jenjavao, pa je posve jasno zašto su je isprva neko vrijeme tajili. Danas uživaju kao roditelji sina Archieja, kojeg su dobili niti godinu dana nakon vjenčanja, i kćeri Lilibet, koja je na svijet stigla 2021. godine.

Par se zaručio 27. studenog 2017. godine, a tu su vijest obznanili slavljeničkim fotografijama i velikim službenim intervjuom. Već sljedeće godine vjenčali su se na ceremoniji na kojoj su se kao gosti pojavili brojni slavni gosti poput Davida i Victorije Beckham, Opre Winfrey, Georgea i Amal Clooney i drugih. Nakon ceremonije slijedila je zabava za pamćenje, s koje su se fotografije tek nedavno pojavile u javnosti, točnije u dokumentarnom filmu koji su Meghan i Harry snimili. 

Kako je izgledao njihov veliki dan, prisjetite se u našoj galeriji.

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Jeff Bezos i Lauren Sanchez Jeff Bezos i Lauren Sanchez - 1 Jeff Bezos i Lauren Sanchez - 2 Jeff Bezos i Lauren Sanchez - 3 +15 Jeff Bezos i Lauren Sanchez - 2 Celebrity Jedan od najbogatijih ljudi na svijetu pokazao isklesani torzo, dok je njegova draga superjahtom paradirala u mini badiću

1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Emily Ratajkowski - 1 Emily Ratajkowski - 2 Emily Ratajkowski - 3 Emily Ratajkowski - 4 +24 Emily Ratajkowski - 6 Celebrity Svjetski poznata brineta objavila golišave fotografije na kojima je jedan dio tijela posebno istaknula!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene