i ona je bila u seriji!

Sjećate li se scene iz "Prijatelja" s Chandlerom i poznatom Hrvaticom? Upravo ovim prizorom osvojila je i našeg proslavljenog sportaša!

Matthew Perry u seriji Prijatelji Matthew Perry u seriji Prijatelji YouTube/Screenshot 1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Matthew Perry u seriji Prijatelji Goran Ivanišević, Tatjana Dragović Matthew Perry - 1 Matthew Perry Matthew Perry Matthew Perry Posljednje fotografije Matthewa Perryja - 6 Matthew Perry (Foto: Profimedia) Matthew Perry (Foto: Profimedia) Matthew Perry (Foto: Profimedia) +17 Matthew Perry (Foto: Getty) Galerija

U jednoj od brojnih nezaboravnih scena iz serije "Prijatelji" Chandler u rukama drži časopis na čijoj je naslovnici poznata Hrvatica.

Obožavatelji "Prijatelja" tuguju zbog smrti glumca Matthewa Perryja, koji je u kultnoj seriji utjelovio neponovljivog Chandlera Binga.

Mnogi se sada prisjećaju njegovih legendarnih scena iz serije, kojih je bilo napretek, a u jednoj od njih pojavljuje se i lice poznate Hrvatice.

Radi se o Tatjani Dragović, točnije o časopisu čiju je naslovnicu krasila i koji Chandler pokazuje na početku druge epizode treće sezone serije.

"Ispunio sam test i ispada da mi je karijera važnija od muškaraca", govori Chandler u sceni u kojoj izlazi iz zahoda i u rukama drži Cosmopolitan s Tatjaninom fotografijom na naslovnici. 

Tatjana se na naslovnici američkog Cosmopolitana pojavila 1996. godine, a u to je vrijeme bila jedna od najtraženijih hrvatskih manekenki. Upravo se zbog te naslovnice u Tatjanu zaljubio naš proslavljeni tenisač Goran Ivanišević, s kojim je bila u braku 15 godina i zajedno su dobili dvoje djece.

Podsjetimo, Matthew Perry iznenada je preminuo u dobi od 54 godine. Izvori iz policije potvrdili su da se glumac utopio i da je pronađen u jacuzziju u svojoj kući u Los Angelesu nakon što su hitne službe pozvane na mjesto događaja zbog srčanog zastoja. Točan uzrok smrti glumca nije poznat ni nakon obdukcije i čekaju se toksikološki nalazi.

Perry je bio najpoznatiji po svojoj dugogodišnjoj ulozi Chandlera Binga u seriji "Prijatelji", koja se prikazivala 10 sezona na NBC-ju od 1994. do 2004., a koja je i dandanas vrlo popularna.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Paula Jeličić - 11 Paula Jeličić - 12 Paula, Supertalent - 3 Paula, Supertalent - 13 +26 Paula Jelčić, audicijski nastup Supertalent - 7 Celebrity Pljušte reakcije na potez Davora Bilmana kojim je šokirao kolege iz žirija Supertalenta: "Pa on nije normalan!"

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Perčin - 2 Jelena Perčin Jelena Perčin i Sandra Lončarić Jelena Perčin +27 Jelena Perčin - 2 Celebrity Jelena Perčin objavila fotografije s kćeri iz prvog braka, izrasla je u pravu ljepoticu i maminu kopiju!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene