Pretužno!

Matthew Perry preminuo je usamljen jer jednu veliku želju nikad nije ispunio: ''Čeznuo je za tim...''

Matthew Perry Matthew Perry Profimedia 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Matthew Perry Iva Majoli i Matthew Perry Matthew Perry i Molly Hurwitz Matthew Perry i Lizzy Caplan - 2 Matthew Perry i Lizzy Caplan - 1 Matthew Perry i Rachel Dunn Matthew Perry i Neve Campbell Posljednje fotografije Matthewa Perryja - 6 Posljednje fotografije Matthewa Perryja - 5 Posljednje fotografije Matthewa Perryja - 4 +20 Posljednje fotografije Matthewa Perryja - 3 Galerija

Bliski izvori Matthewa Perryja otkrili su kako je glumac preminuo sam i u čežnji za svojom obitelji i bračnom partnericom.

Matthew Perry bio je usamljen i čeznuo je za ženom i obitelji kad je umro, rekli su izvori za Daily Mail.

Zvijezda Prijatelja pronađena je mrtva u svom domu u Los Angelesu, a bliski izvori kažu da je Perry čeznuo za svojom djecom, najviše zbog sjajnog odnosa s vlastitim očuhom Keithom Morrisonom.

Perry se nikada nije ženio i raskinuo je zaruke s Molly Hurwitz 2021. godine. Hodao je s nekoliko poznatih glumica tijekom svog života, uključujući Juliju Roberts i Lizzy Caplan, ali nikada se nije skrasio.

''Matthew je oduvijek sanjao o savršenoj obitelji'', rekao je izvor blizak zvijezdi za Daily Mail. ''Želio je ženu i nekoliko djece. I rekao je da ne bi imao ništa protiv da se oženi ženom koja već ima djecu.''

Nitko Perryju nije značio više na ovom svijetu od njegova očuha Keitha Morrisona, voditelja Datelinea, koji se oženio njegovom majkom 1981., rekao je izvor. Perryjeva majka Suzanne i očuh u sretnom su braku 42 godine.

Glumac je rekao da se Keith prema njemu uvijek ponašao kao da mu je rođeni sin i da bi bilo sjajno kad bi i on mogao pružiti dobar život djeci kao što je očuh njemu.

''U posljednje vrijeme zvijezda je ponovno bila u potrazi za ljubavlju, ali niz neuspjelih veza ostavio ga je tužnim i depresivnim i mišljenja da nikada neće pronaći ljubav za kojom je žudio. Matthew je izlazio s desecima žena, no na kraju je uvijek osjećao da ih zanimaju samo njegov novac i njegova slava. I bio je velikodušan do greške'', rekao je izvor.

''Obasipao bi žene darovima, a one bi samo spakirale svoje stvari i otišle. Na kraju mislim da su njegove godine borbe s demonima, drogom i alkoholom uzele danak na njemu i na njegovu zdravlju, i na kraju je opet završio sam.''

Godinama se zvijezda "Prijatelja" borila s ovisnošću o alkoholu i opioidima, a to je kasnije naštetilo većini njegovih veza.

Prošle godine u ovo vrijeme bio je viđen u društvu misteriozne brinete, a onda je i priznao kako traži partnericu na čiju će se podršku moći osloniti i s kojom bi izgradio zajednički život. Molly Hurwitz bila je njegova posljednja partnerica za koju je javnost znala.

1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Silvia Dvornik i Marko Pecotić - 8 Silvia Dvornik i Marko Pecotić - 6 Silvia Dvornik i Marko Pecotić - 15 Silvia Dvornik i Marko Pecotić - 14 +28 Silvia Dvornik i Marko Pecotić - 12 Celebrity Peco i Silvia ni na pozornici ne skrivaju koliko su zaljubljeni, pogledajte u kakvim su trenucima uhvaćeni na posljednjem nastupu

1/45 >> Pogledaji ovu galeriju Paula, Supertalent - 13 Paula, Supertalent - 12 Paula, Supertalent - 11 Paula, Supertalent - 10 +40 Paula, Supertalent - 9 Celebrity Nakon što je ovu Splićanku cijeli žiri otpisao, Davor je preuzeo stvar u svoje ruke: ''Ja ću ti reći što mislim...''

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene