Prekinuli šutnju

Članovi obitelji Matthewa Perryja oglasili se nakon njegove tužne smrti: "Slomljeni smo, svijetu je donio toliko radosti"

John i Matthew Perry John i Matthew Perry Matthew Perry/Instagram 1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Posljednje fotografije Matthewa Perryja - 6 Posljednje fotografije Matthewa Perryja - 4 Obitelj Matthewa Perryja Obitelj Matthewa Perryja - 5 Obitelj Matthewa Perryja - 4 Obitelj Matthewa Perryja - 3 Obitelj Matthewa Perryja - 2 Obitelj Matthewa Perryja - 1 John i Matthew Perry Matthew Perry +16 Matthew Perry Galerija

Obitelj Matthewa Perryja oglasila se nakon njegove smrti putem kratkog priopćenja.

Obitelj glumca Matthewa Perryja oglasila se nakon što je iznenada preminuo u dobi od samo 54 godine u svom domu u Los Angelesu, prenosi Daily Mail.

"Srca su nam slomljena zbog tragičnog gubitka našeg voljenog sina i brata. Matthew je svijetu donio toliko radosti, i kao glumac i kao prijatelj. Svi ste mu puno značili i cijenimo vašu veliku ljubav koju nam šaljete", stoji u kratkom priopćenju obitelji koja uključuje njegovu majku, oca, pomajku i očuha te petero polubraće i sestara.

Izvori iz policije potvrdili su da se glumac iz "Prijatelja" utopio i da je pronađen u jacuzziju u njegovoj kući u Los Angelesu nakon što su hitne službe pozvane na mjesto događaja zbog srčanog zastoja.

Prema pisanju TMZ-a u kući je imao antidepresive i lijekove na recept te lijek za kroničnu opstruktivnu plućnu bolest koji se uglavnom koristi kod emfizema i kroničnog bronhitisa. Nedozvoljene supstance nisu pronađene.

Navodno je dva sata prije tragedije odigrao partiju pickleballa, nakon čega je svog asistenta posla obaviti neke zadatke. Kad se asistent vratio, zatekao ga je u besvjesnom stanju i nazvao Hitnu pomoć.

Perry je bio najpoznatiji po svojoj dugogodišnjoj ulozi Chandlera Binga u seriji "Prijatelji", koja se prikazivala 10 sezona na NBC-ju od 1994. do 2004., a koja je i dan danas vrlo popularna.

Godinama je vodio bitku s ovisnostima o drogi i alkoholu o kojima je i sam javno pričao. Prvi put je na odvikavanju bio 1997. godine, a onda se opet prijavio 2001. i 2011. Koliko su veliki njegovi problemi bili priznao je tek 2016. godine kada je u velikom intervjuu priznao da se zbog ovisnosti ne sjeća snimanja čak tri sezone Prijatelja.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Posljednje fotografije Matthewa Perryja - 6 Posljednje fotografije Matthewa Perryja - 5 Posljednje fotografije Matthewa Perryja - 4 Posljednje fotografije Matthewa Perryja - 3 +26 Posljednje fotografije Matthewa Perryja - 2 Celebrity Otkriveni novi detalji o smrti Matthewa Perryja, hitne službe odmah su se uputile u njegov dom, zna se i što su sve ondje pronašle!

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Joy Corrigan Joy Corrigan - 4 Joy Corrigan - 2 Joy Corrigan - 1 +5 Joy Corrigan - 4 Zanimljivosti Desetljećima je lagala koliko stvarno ima godina, a razlog tome je pomalo bizaran: "Konačno sam spremna otkriti ovu tajnu!"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene