Gdje je danas?

Bio je omiljena tinejdžerska zvijezda, a onda ga je okrutna bolest natjerala da promijeni način života

Frankie Muniz Frankie Muniz Profimedia 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Frankie Muniz - 3 Frankie Muniz - 4 Frankie Muniz - 2 Frankie Muniz - 1 Frankie Muniz - 1 Frankie Muniz - 2 Frankie Muniz - 3 Frankie Muniz - 4 Frankie Muniz - 5 Frankie Muniz - 6 +19 Frankie Muniz - 7 Galerija

Frankie Muniz proslavio se u seriji ''Malcom u sredini'', a otkako je imao zdravstvenih problema, povukao se iz glume te se sada bavi opasnim sportom.

Frankie Muniz velika je dječja zvijezda koja se proslavila u seriji ''Malcom u sredini''.

Pogledaj i ovo Erik Per Sullivan - 5 Povukao se iz glume Kamo je nestao Dewey iz "Malcolma u sredini"? Ni njegov brat iz serije ne zna puno o njemu, ali otkrio je pokoji detalj: "To je dobro za njega"

U šest godina, koliko se humoristična serija "Malcolm u sredini" snimala, Muniz je od dječačića postao tinejdžer, a s njime su rasli i njegovi fanovi. Taman kada je bio na vrhuncu slave Frankie je odlučio ostaviti Hollywood iza sebe i okrenuti se novoj karijeri, koja ga je neobjašnjivo privlačila.

Naime, 2008. Frankie je objavio da se povlači iz svijeta glume te će svu svoju energiju usmjeriti prema svojoj velikoj strasti - vožnji formule. Tako je svestrani Frankie postao profesionalni vozač formule, no bez mnogo uspjeha, pa je taj izlet u profesionalni sport brzo došao svome kraju. Nakon tog debakla Frankie je pokušao postati i glazbenik, pa je bio bubnjar benda "Kingsfoil".

Od dječje zvijezde postao je posrnuli vozač formule, no najzanimljivije je u životnoj priči ovog 33-godišnjaka to što se on danas ničega ne sjeća.

Naime, Muniz je imao niz teških zdravstvenih problema, zbog kojih danas nema dugoročno pamćenje. Većine događaja iz prošlosti uopće se ne sjeća, a nakon što je pretrpio niz moždanih udara, izgubio je i velik dio kratkoročnog sjećanja, tj. jako teško pamti stvari oko sebe. Muniz je u životu pretrpio devet potresa mozga, a 2012. je imao prvi od dva ishemijska napada, koji su poznati kao "minijaturni moždani udari" koji nastaju kad organi ne dobivaju dovoljno kisika.

Kasnije pretrage pokazale su da je pretrpio najmanje 15 takvih moždanih udara, koji se nisu manifestirali tako ozbiljno kao dva veća napada koje je doživio.

"Uvijek sam bio zdrav. Nikad nisam pio alkohol, nisam zapalio nijednu cigaretu niti probao droge. Jedino što sam osjećao bio je stres. Volim se stalno kretati i ne znam se opustiti", rekao je Muniz.

Muniz danas tvrdi kako se zbog svoje situacije ne osjeća loše, već da živi život najbolje što može s obzirom na svoje okolnosti.

2020. godine vjenčao se sa suprugom Paige, a ona ga je natjerala da vodi dnevnik uspomena nakon svakog dana kako bi se kasnije mogao podsjetiti što su sve kao par zajedno radili i doživjeli tijekom godina.

Pretprošle godine postao je i otac sinčića Mauza.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Frankie Muniz (@frankiemuniz4)

1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Valentina Walme Marko Petrić Gabriela Pilić Marko Petrić i Valentina Walme - 6 +23 Marko Petrić i Valentina Walme - 2 Celebrity Jedna od najzgodnijih Hrvatica istaknula je adute na predstavi svojeg zaručnika, a došla ga je podržati i bivša partnerica

1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Sarah Michelle Gellar Sarah Michelle Gellar Sarah Michelle Gellar - 1 Sarah Michelle Gellar - 2 +11 Sarah Michelle Gellar - 3 Celebrity Holivudska slatkica iznenadila golišavim izdanjem, prozirni grudnjak sve je otkrio: "Sada kada sam privukla vašu pažnju..."

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene