A nekad je imao kovrče

Tony Cetinski otvoreno o životu u vjeri i rezultatima transplantacije kose: ''Idem do kraja sad kad sam već stavio''

1/17 >> Pogledaji ovu galeriju In Magazin: Tony Cetinski - 1 In Magazin: Tony Cetinski - 2 In Magazin: Tony Cetinski - 3 In Magazin: Tony Cetinski - 4 In Magazin: Tony Cetinski - 5 In Magazin: Tony Cetinski - 6 In Magazin: Tony Cetinski - 7 In Magazin: Tony Cetinski - 8 In Magazin: Tony Cetinski - 9 Tony Cetinski - 3 +6 Toni i Dubravka Cetinski Galerija

Tony Cetinski za IN Magazin otvoreno je progovorio o crkvenom vjenčanju sa suprugom Dubravkom i otkrio detalje njihove ljubavi duge gotovo desetljeće. Prvi put govori i o rezultatima transplantacije kose i svojim kovrčama koje su mu u mladosti bile zaštitni znak. O ljubavi, kovrčama, ali i vjeri koja je velik dio njegova života, Tony je razgovarao s našim Davorom Garićem za In magazin.

Tony Cetinski ne skida osmijeh s lica. Razlog je ova dama. Koliko joj je puta izgovorio sudbonosno DA, više ni ne broji.

''Ja ne znam, ali ovo u crkvi je bilo najbitnije. Ovo drugo je sve bilo za javnost, za vas da imate šta pisati, snimati, a ovo u crkvi je nama bilo najmilije. U crkvi je prvi put rekla da i to je taj jedini što najviše brojim, ovo drugo je sve bilo iskreno i sve super, ali ta crkva, to nam je pečat najvažniji, to je bio trijumf naše ljubavi i tu smo najsretniji bili. Ali gle, nikad ne znaš što život nosi, ali kako smo ona i ja krenuli, sad će bit 10 godina, kao da smo prekjučer prohodali, stvarno se osjećamo svježe'', priča Tony. 

Pogledaj i ovo Tony Cetinski Krenula je i prodaja karata Cetinski nakon otkazanog koncerta u Sarajevu, ipak ima razloga za sreću, najavio je spektakl u svibnju!

Još su leptirići?

''Pa leptirići su sad postali kondori. Ti leptirići su mala beba kad nekog voliš i kad s nekim 10 godina uživaš u svakom danu, onda ti leptirići postaju kondori. Pa dobro, nekad sam dosadan, nisam baš ja tako idealan kako bih se htio predstavit, ali moram bit iskren. Pa šta, meni je lijepo s njom, vidim da je i njoj dobro sa mnom. Bože moj, naravno da ima uspona i padova, ljudi se nađu na sredini kad je neki nesporazum, ali mi nikad ne legnemo u krevet da smo se posvađali'', govori Tony. 

Nakon užurbanog ljeta Tony je stao na kočnicu. Priprema nove pjesme i posvećuje se svojem zdravlju, ali i izgledu. Naporni radni tempo nije ostavljao mnogo vremena za sportske aktivnosti i pravilnu prehranu pa se treba vratiti u formu.

''Možda bi netko rekao sad da sam lažno skroman, ali nema se tu više šta popravit, šteta je učinjena, gotovo je to. Znaš kad te pitaju u dućanu ''Gospodine, možemo li vam pomoći?'' Ja kažem ''nema meni više pomoći!''...gledam L, pa XL, sad već gledm XXL, al dobro sad, još se dobro držim'', kaže. 

Nedavno se odvažio na sve popularniji zahvat kod muškaraca - transplantaciju kose, kako je zadovoljan rezultatima?

''Idem do kraja sad kad sam već stavio, napravit ću frizuru kao Don King, onaj boksački menadžer ili kao Kramer iz Seinfileda, ono ludo, jer meni se odmah kovrča pa ne znam šta ću s njom, ja ne volim to fenirati, najsretniji sam bio kad sam imao ono za brijanje glave, ćelav, još namažeš s kremicom lubanjicu...'', priča.

Kako je izgledao cijeli proces, koliko je to zapravo uopće bolno?

''Svaki put je bolno kad je anestezija, ono kasnije ne osjetiš puno'', kaže. 

Ako se pita njegovu Dudu, ne bi Tony stao samo na transplantaciji kose.

''Još bi ona meni malo podbradak maknula, ali ja joj kažem da je to zaštitni znak nas Cetinskih, to je kao moj stari, tako da to teško dajem, ali za sve ona nađe...imaš to laserski danas, to ti je super! Ali nismo opterećeni kakva je vanjština nego što imaš unutra, na tome radimo najviše, osim duševnog mira, moraš bit spojen na neku centralu, a najbolja centrala je Gospodin. Tako da smo s njim nekako pročistili svoju dušicu, iako nikad ne treba stat s čišćenjem dušice, treba je uvijek nekako gajiti i očuvati je u što boljem stanju'', zaključio je Tony. 
 

IN Magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene