Prekršen je kraljevski protokol

Evo kako je prošao susret kralja Charlesa i popularne ženske grupe koja nije imala milosti, fotografije su urnebesne!

Kralj Charles i Spice Girls - 1 Kralj Charles i Spice Girls - 1 Profimedia 1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Kralj Charles i Spice Girls - 9 Kralj Charles i Spice Girls - 8 Kralj Charles i Spice Girls - 7 Kralj Charles i Spice Girls - 6 Kralj Charles i Spice Girls - 5 Kralj Charles i Spice Girls - 3 Kralj Charles i Spice Girls - 4 Kralj Charles i Spice Girls - 2 Kralj Charles Kralj Charles +21 Kralj Charles Galerija

Posljednja sezona serije ''Kruna'' sadržavat će i urnebesnu scenu iz 1997. godine kada su ''Spice Girls'' gnjavile tadašnjeg princa Charlesa, a od njih je dobio i poljubac.

U tijeku je snimanje posljednje sezone serije ''Kruna'', a osim tužnih scena pogreba princeze Diane sezona bi trebala sadržavati i neke smiješne trenutke iz prošlosti kraljevske obitelji.

Pogledaj i ovo Kraljica Camilla Teški dani za kralja Kraljica Camilla otputovala sama pa otkrila kako je Charles: "Bio je jako razočaran…"

Među scenama koje se pamte i koje su bile dokaz kršenja kraljevskog protokola bio je i susret tadašnje grupe ''Spice Girls'' s princem Charlesom.

Na setu serije paparazzi su uhvatili glumicu koja će utjeloviti crvenokosu pjevačicu Geri Halliwell, koja je princa dovela u zaista neugodnu situaciju.

Tijekom nastupa na dobrotvornoj gala večeri 1997. godine spajsice su se susrele s Charlesom, a Geri je princu dala kompliment da je jako seksi, a onda ga potapšala po stražnjici.

Britanski mediji tada su pisali da je prekršen kraljevski protokol i da je Geri princa štipnula za stražnjicu, a evo što je ona sama rekla o tome:

''Nisam uštipnula princa Charlesa, kao što je objavljeno. Potapšala sam ga. Tapšanje je protivno kraljevskom protokolu, ali svi smo mi ljudi.''

''Bila je to premijera našeg filma 'Svijet Spiceica' krajem devedesetih. Bilo je puno nervozne energije, mlade žene, vesele ludorije'', dodala je.

Fotografije veselog susreta u kojem Charles izgleda potpuno izbezumljeno možete pogledati u našoj galeriji.

Inače, Winchesterska katedrala ispred koje je snimljena glumica koristi se kao zamjena za Westminstersku opatiju.

Na web-stranici katedrale navedeno je da će biti zatvorena nekoliko dana dok traje snimanje.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput Maja Šuput Maja Šuput - 2 Maja Šuput - 3 +25 Maja Šuput - 5 Celebrity Preslatki trenuci Maje i Blooma zabilježeni kamerama, sa suprugom i sinom podržala je hvalevrijednu kampanju!

1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Jadranka Kosor sa sinom Lovrom Škopljancem i unukom - 1 Jadranka Kosor sa sinom Lovrom Škopljancem i unukom - 2 Jadranka Kosor sa sinom Lovrom Škopljancem i unukom - 4 Jadranka Kosor +13 Lovro Škopljanac Celebrity Jadranka Kosor prošetala se Zagrebom sa svojim najmilijima pa nasmiješena pozirala unuku za fotku!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene