Omiljena među publikom

Kerempuhova predstava ''Traži se novi suprug'' obilježava jubilarnu 100. izvedbu

Traži se novi suprug Traži se novi suprug Foto: PR

''Traži se novi suprug'' jedna je od najpopularnijih Kerempuhovih predstava.

Predstava Mire Gavrana ''Traži se novi suprug'' Satiričkog kazališta Kerempuh, u režiji Željka Königsknechta, koji je ovom komedijom proslavio 35. obljetnicu svog umjetničkog djelovanja u Kerempuhu, obilježit će u nedjelju, 12. siječnja 2020. svoju jubilarnu 100. izvedbu.

Pogledaj i ovo showbuzz RNB CONFUSION SLAVI 17. ROĐENDAN Prvi zagrebački klupski projekt na pozornici kazališta!

Jedna od najpopularnijih Kerempuhovih predstava, koju je od premijerne izvedbe 21. siječnja 2017. do danas pogledalo više od 32.000 gledatelja na matičnoj sceni te više od 5000 gledatelja na gostovanjima i festivalima diljem Hrvatske i susjednih zemalja, nakon čak tri godine izvođenja i dalje puni dvorane, uvijek praćena iskrenim smijehom i ovacijama publike.

"Traži se novi suprug" neobični je spoj komedije karaktera i komedije situacije te pruža brojne mogućnosti glumcima za stvaranje atraktivnih likova. Središnji je lik udovica koja odluči pomoću tarot karata i novinskog oglasa pronaći novog muža koji bi trebao zadovoljiti idealne, dakle nemoguće kriterije. Istodobno, njezin prvi susjed, usamljeni neženja, odlučuje se napokon oženiti. Da bi osvojio njezino srce, dosjeti se zamoliti za pomoć prijatelja iz djetinjstva, kojega nagovori da se javi na oglas i odglumi nekoliko prosaca koji će biti jedan gori od drugog. Miro Gavran u ovom djelu s izrazitim simpatijama oslikava prepoznatljive junake naše svakodnevice koji nastoje ostvariti svoje snove i ambicije.

U predstavi igraju Željko Königsknecht, Anita Matić Delić i Damir Poljičak.
Osim režije, Königsknecht potpisuje i dramaturgiju, kostimografkinja je Tanja Rodd, scenografkinja Nina Mia Čikeš, glazbu je osmislio Mario Mirković, a svjetlo oblikovala Vesna Kolarec.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene