Ovo ljeto uz Blake Lively bit će jako vruće!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Ljetni horor hit s ubojitim morskim psom stiže u pravo vrijeme: ovoga tjedna OPASNOST IZ DUBINE pretpremijerno u kinima!

Vjerojatno ne postoji osoba koja je nakon odgledanog filma „Ralje“ sljedećeg dana bezbrižno zaplivala u moru. Osim što je postao kultni horor i pobrao hvalospjeve filmske kritike, danas se „Ralje“ smatraju jednim od prvih filmova uopće koji su označeni poznatim epitetom „blockbuster“. Film je zaradio tada impresivnih 260 milijuna dolara (samo u SAD-u). Od ovoga tjedna, pretpremijerno u kinima točno za vrijeme sezone godišnjih odmora pripremite se za novu porciju morskog užasa – OPASNOST IZ DUBINE! Pogledajte najnoviju kino najavu za nadolazeći horor kojeg se već sada smatra „Raljama“ za nove generacije kupača, a kojeg već od ovoga četvrtka, 11. kolovoza možete pretpremijerno pogledati u kinima!

Pogledaj i ovo PR Mačak u čizmama Mačak u čizmama stiže u hrvatska kina


Glavnu ulogu u filmu ostvarila je super-seksi Blake Lively, vjerojatno najpoznatija po ulozi Serene Van der Woodsen u popularnoj tinejdžerskoj seriji „Tračerica“. Gotovo cijeli film snimljen je na prekrasnim obalama Lord Howea, malenog vulkanskog otoka smještenog u južnom dijelu Tihog oceana, oko 600 kilometara istočno od obale Australije.

U napetom horor trileru OPASNOST IZ DUBINE, Lively glumi Nancy, američku surfericu koja jednoga dana odluči potpuno sama surfati zabačenom obalom. U jednom trenutku napada ju velika bijela morska psina i Nancy završava nasukana nedaleko od plaže, na malenoj hridi. Međutim, premda je obala koja joj donosi spas udaljena tek dvjestotinjak metara, Nancy ne može tako lako doći do nje, jer oko hridi na kojoj se nalazi cijelo vrijeme vreba morski pas...

Redatelj filma OPASNOST IZ DUBINE je Jaume Collet-Serra, a uz Blake Lively, koja je prisutna u doslovno svakoj sceni filma, u ostalim ulogama pojavljuju se Oscar Jaenada i Sedona Legge.

Ljetni horor hit OPASNOST IZ DUBINE pretpremijerno u domaćim kinima možete pogledati već od ovoga četvrtka, 11. kolovoza!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene