velika transformacija

Martina Vrbos nakon dugo vremena fotografirana u javnosti, moglo bi vas iznenaditi kako danas izgleda

Martina Vrbos (Foto: Instagram) Martina Vrbos (Foto: Instagram) Instagram 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Martina Vrbos (Foto: Instagram) Galerija

Martina Vrbos fotografi su snimili na jednom događaju u Beogradu gdje se pojavila sa sinom.

Pjevačica Martina Vrbos drastično se promijenila od početka karijere i danas izgleda kao potpuno druga žena.

Pogledaj i ovo Martina Vrbos ''dosta je bilo!'' Hrvatska pjevačica koja želi predstavljati Srbiju na Eurosongu suočila se s hejterima: ''Iz inata ću pobijediti i svim srcem predstavljati Srbiju!''

 

Zadnjih se godina povukla iz javnosti, no fotografi su je sada nakon dugo vremena snimili u na jednom događaju u Beogradu gdje već godinama živi.

Za tu je prigodu obukla kombinezon od trapera i štikle, a u odnosu na prije 15 godina kada se pojavila na sceni, na novim fotografijama je neprepoznatljiva.

Sa sobom je povela i jednog od svojih dvojice sinova koje je dobila sa šest godina mlađim suprugom Bogoljubom Vidakovićem, zbog kojeg je preselila u Beograd i posvetila se obiteljskom životu.

Prije četiri godine ponovno je došla u centar pažnje i to zbog svoje linije. Srpski su mediji pisali kako je Martina smršavila 20 kilograma, povećala grudi te ispravila zube. Boju kose često mijenja iz crne u plavu, a vitku liniju na kojoj je naporno radila i dalje održava.

Inače, Vrbos se proslavila svojim vrhunskim glasom i njezin prvi album "Sve moje boje" oduševio je kritičare 2009. godine. Surađivala je i s brojnim domaćim glazbenicima, poput Arsena Dedića i grupe Let 3, a sudjelovala je i u jednom reality showu.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Irina Shayk (Foto: Profimedia) Celebrity Na prvi pogled se činilo kao da nema ništa ispod sakoa, no i haljinica koju je nosila nije puno prepustila mašti

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene