Iza nje je teška životna priča

Pamtimo je kao vrckastu Peggy iz kultne serije, a evo kako ova glumica izgleda i što radi 25 godina kasnije

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Katey Sagal svjetsku je slavu stekla kao Peggy Bundy u seriji "Bračne vode", no uz to njezin je život obilježilo i nekoliko tragičnih priča.

Američka glumica Katey Sagal proslavila se kao legendarna Peggy Bundy u kultnoj seriji "Bračne vode", koja je bila emitirana od 1987. do 1997. godine, a nakon nje gledatelji su je, između ostalog, mogli pratiti i u serijama "Sinovi anarhije", "The Conners" i "Buntovnici".

Iako je glumila u brojnim serijama i filmovima, Kateyin je život obilježila upravo uloga vrckaste Peggy, koja joj je donijela i tri nominacije za prestižni Zlatni globus i dvije za Američku komičarsku nagradu. Od njezine najveće slave prošlo je više od 20 godina i danas je neki obožavatelji ne prepoznaju lako na prvi pogled kada je sretnu na ulici. Naime, 68-godišnja glumica kroz godine je promijenila imidž i ima tamnu kosu, koja se u potpunosti razlikuje od crvene perike koju je nosila u Bračnim vodama.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Katey Sagal (@kateysagal)

Katey inače iza sebe ima tešku životnu priču jer je njezina majka, koja je bila producentica, preminula od posljedica srčanog udara kada je glumica imala samo 21 godinu. S obzirom na to da je imala i dvije mlađe sestre blizanke, Katey je morala preuzeti brigu o njima jer im je otac poginuo na snimanju filma "Treći svjetski rat", nakon čega je ušla u pakao ovisnosti o alkoholu i drogama. Iz depresije se uspjela izvući tek 1986. godine, kada je odlučila posvetiti vrijeme samoj sebi, pa se prijavila u kliniku za odvikavanje i do danas je ostala čista.

Početkom 70-ih pažnju javnosti je privlačila ljubavnom vezom s frontmenom grupe "Kiss" Geneom Simmonsom, a nakon njega, točnije od 1977. do 1981. godine je bila u braku s gitaristom Freddiem Beckmeierom. Ni ta ljubav nije uspjela, pa se par brzo rastao, a onda se 1993. godine udala za bubnjara Jacka Whitea.

Nakon sedam godina braka i toj je priči došao kraj, nakon čega se Katey udala za Kurta Slattera, a 2007. godine dobili su i kćer Esme Louise, čime se ostvarila njezina velika želja. Naime, nekoliko je puta doživjela spontani pobačaj ili rodila mrtvorođenče, pa je zbog takvih teških tragedija na kraju odlučila da njezinu kćer rodi surogat-majka.

A koliko se Katey promijenila od dana kada ju je cijeli svijet poznavao kao Peggy Bundy, pogledajte u našoj galeriji.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene