Nisu se puno promijenile

Pogledajte kako su Tatjana Jurić i Anđa Marić izgledale prije 16 godina kada su uživale na početku svojih i danas uspješnih karijera!

Tatjana Jurić i Anđa Marić Tatjana Jurić i Anđa Marić Sanjin Strukic/Pixsell 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Tatjana Jurić i Anđa Marić - 5 Tatjana Jurić i Anđa Marić - 4 Tatjana Jurić i Anđa Marić - 3 Tatjana Jurić i Anđa Marić - 2 Tatjana Jurić i Anđa Marić - 1 Tatjana Jurić - 4 Tatjana Jurić - 3 Tatjana Jurić - 2 Tatjana Jurić - 1 Anđa Marić - 5 +19 Anđa Marić - 4 Galerija

Fotografije iz 2006. godine pokazuju koliko su se Anđa Marić i Tatjana Jurić promijenile od tada, a danas su im životi potpuno drugačiji.

Naša pjevačica i spisateljica Anđa Marić te voditeljica Tatjana Jurić nekad su izgledale drugačije nego danas, a u arhivi fotografija iz 2006. godine vidi se koliko su mlađahne bile obje dame.

Pogledaj i ovo Tatjana Jurić Simpatično i veselo! Pogledajte urnebesnu čestitku koju je Tatjana Jurić dobila za svoj rođendan, ovaj poklon viralni je hit na društvenim mrežama!

Na snimanju kataloga za Imaage Haddad tada su u neobičnim odjevnim kombinacijama i frizurama privlačile pažnju na modnim fotografijama, a i njihovi životi bili su drugačiji nego danas.

Tatjana se tada bavila modelingom i tek je počinjala svoju televizijsku karijeru, a Anđa je bila model i na početku karijere kao pjevačica grupe Flare.

Danas su njihovi životi malo drugačiji, no i danas su uspješne u poslovnim vodama, iako su se obje ljepotice proteklih nekoliko godina suočile s velikim zdravstvenim problemima s kojima se uspješno nose. 

Tatjana je ove godine operirala diskove u kralježnici zbog kojih je imala velike bolove, a riskantna operacija prošla je u najboljem redu te se, sada radijska voditeljica, oporavlja u svome domu.

"Kontrola pokazuje: oporavak ide očekivanim tijekom, sve je dobro! Nakon trotjednog mirovanja, fizikalna mi kreće i kroz koji tjedan, puni pogon, ali uz disciplinu, strogu kontrolu pokreta i trening! Ljeto sam provela na ovoj ležaljci, u ove dvije krpe, ovoj bijeloj i ovoj na glavi (što je ustvari baš po mom guštu, znaju svi moji), samo što je ova poza bila prva asocijacija na bolove. Bolova više nema, sjedim i hodam bez problema i to je još jedan razlog da nazdravimooooo! Pa živjeli mi!", pohvalila se nedavno na Instagramu.

Anđa s druge strane već godinama vodi puno goru bitku. 2013. godine dijagnosticirana joj je multipla skleroza zbog koje su pjevačici prognozirali da će ostatak života provesti u kolicima te da neće moći niti govoriti. Njemački liječnici davali su joj najgore prognoze, a nakon 10 dugih godina borbe, Anđa je konačno stala na svoje noge, a svoje nove prve korake i uspjehe redovno sa svojim pratiteljima dijeli na društvenim mrežama.

Nedavno je svoju sreću kako ponovno vozi auto objavila na Instagramu, a mnogi joj daju ogromnu podršku jer je smogla snagu oporaviti se.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Nives Celzijus Nives Celzijus i Ivana Mišerić - 2 Nives Celzijus i Ivana Mišerić - 3 Nives Celzijus +26 Nives Celzijus Celebrity Nives Celzijus u bijeloj pripijenoj haljini pokazala i više nego što je trebala, jedan detalj posebno se isticao

1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Princeza Charlotte, princ George Kate Middleton, princeza Charlotte, princ George Princeza Charlotte, princ George Kate Middleton, princeza Charlotte, princ George, princ William +21 Kate Middleton, princeza Charlotte, princ George, princ William Celebrity Kamere zabilježile zanimljiv trenutak između princeze Charlotte i princa Georgea, pogledajte snimku koja je postala hit!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene