danas su mu 32 godine!

Pogledajte kako danas izgleda ovaj neodoljivi dječačić kojeg pamtimo iz hit-filma s Tomom Cruiseom, nema šanse da ga prepoznate!

Jonathan Lipnicki (Foto: IMDB) Jonathan Lipnicki (Foto: IMDB) imdb 1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Jonathan Lipnicki (Foto: IMDB) Jonathan Lipnicki - 8 Jonathan Lipnicki - 6 Jonathan Lipnicki - 4 Jonathan Lipnicki - 5 Jonathan Lipnicki - 7 Jonathan Lipnicki - 2 Jonathan Lipnicki - 3 Jonathan Lipnicki - 9 Jonathan Lipnicki - 2 +17 Jonathan Lipnicki - 1 Galerija

Na ovoj fotografiji sa šeširom nitko ga ne bi prepoznao, a kad vidite ostatak fotografije, bit će vam jasno da se radi o dječaku iz slavnog filma ''Jerry Maguire'' uz Toma Cruisea, Jonathanu Lipnickom.

Presladak dječak koji se redovito pojavljivao u filmovima 1990-ih, Jonathan Lipnicki danas je odrastao muškarac od 32 godine, koji se iz slatkog štreberčića s naočalama pretvorio u zgodnog mladića utreniranog tijela.

Danas 32-godišnji Jonathan proslavio se sa samo šest godina, i to u filmu "Jerry Maguire" iz 1996. godine, u kojem je glumio s Renee Zellweger i Tomom Cruiseom, a tri godine kasnije dobio je glavnu ulogu u filmu "Stuart Mali".

Prisjećajući se života petogodišnjaka na filmskom setu, Lipnicki je jednom rekao: ''Svake godine uspomena je sve manje i manje, ali s Tomom i Renee bilo je stvarno super raditi. Sa svima je bilo pravo zadovoljstvo surađivati, a ja sam imao sreću da mi je to bila prva uloga u tako pozitivnom okruženju. Ono čega se sjećam je koliko su svi bili topli prema meni.''

Neko vrijeme ga nismo viđali na filmskim platnima, ekranima ni u javnosti, no aktivan je na društvenim mrežama.

Na profilu na Instagramu, na kojem ga prati gotovo 147 tisuća ljudi, često dijeli nove fotografije na kojima ne nalikuje na sebe iz mlađih dana, ali izgledom i dalje plijeni pozornost obožavateljica.

Posljednja fotografija također je privukla pozornost, a na njoj je pozirao u crnom smokingu sa šeširom na glavi te pokazao novi imiž, dugu kosu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jonathan Lipnicki (@jonathanlipnicki)

Uz glumačku karijeru, Jonathan se bavio borilačkim vještinama i humanitarnim radom, međutim iza njega je i teško razdoblje tijekom kojeg se borio s anksioznošću i depresijom, i to nakon snimljenih filmskih uspješnica.

O tome je iskreno progovorio početkom ove godine u intervjuu za TooFab.

"Liječio sam se jako dugo jer sam imao problem s anksioznošću i depresijom. Nisam znao kako će mi život završiti i to je bila najniža točka koju sam dotaknuo", izjavio je.

Na društvenim je mrežama otkrio i kako je bio maltretiran u školi, da je doživljavao napadaje panike, ali unatoč tome želi ohrabriti sve da ostvare svoje snove.

"Nevjerojatno je koliko ljudi mogu biti zli u tinejdžerskim danima. Hvala svima na potpori. Volim vas i nadam se da će vam ovo pomoći", napisao je jednom prilikom na Instagramu.

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Chriztel Renae Aceveda - 9 Chriztel Renae Aceveda - 8 Chriztel Renae Aceveda - 7 Chriztel Renae Aceveda - 6 +15 Chriztel Renae Aceveda - 5 Celebrity Zbog ove djevojčice u Supertalentu se opet plakalo, morate poslušati što je to bilo vrijedno zlatnog gumba: ''Da netko s toliko duše pjeva o Hrvatskoj...''

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput - 1 Maja Šuput - 2 Maja Šuput - 3 Maja Šuput - 4 +25 Maja Šuput i Marko Grubnić - 1 Celebrity Kruna kakvu još niste vidjeli krasi Majinu glavu, a u ovom prozirnom kostimiću može stati uz bok Beyonce!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene