Što kažete na promjenu?

Nekad je mamio uzdahe svojom slatkom pojavom, a evo kako danas izgleda nakon drastične promjene imidža

Brian Austin Green Brian Austin Green Profimedia 1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Brian Austin Green i Sharna Burgess - 2 Brian Austin Green i Sharna Burgess - 3 Brian Austin Green i Sharna Burgess - 1 Brian Austin Green Brian Austin Green Brian Austin Green Brian Austin Green Brian Austin Green i Sharna Burgess - 12 Brian Austin Green i Sharna Burgess - 13 Brian Austin Green i Sharna Burgess - 14 +17 Tori Speeling i Brian Austin Green Galerija

Brian Austin Green drastično je promijenio imidž, koji je pokazao na dodjeli glazbenih nagrada iHeartRadio Music Awards u Hollywoodu.

Američki glumac i zvijezda omiljene serije "Beverly Hills 90210" Brian Austin Green pokazao je novi imidž na dodjeli glazbenih nagrada iHeartRadio Music Awards u Hollywoodu, na koju je poveo svoju djevojku Sharnu Burgess.

Pogledaj i ovo showbuzz Opet sretan Strastveni poljupci i dodiri: Javno se obračunavao s bivšom, a sad uživa u novoj ljubavi

49-godišnji Brian Austin, koji je nedavno izjavio da podržava bivšu suprugu Megan Fox bez obzira na sve usred njezine ljubavne drame s Machineom Gunom Kellyjem, odlučio je svoju inače tamnu kosu obojati u plavo, ali i pustiti malo duže pramenove nego inače. 

Što kažete na promjenu?

  • Top!
  • Flop!

Ukupno glasova:

37-godišnja Sharna iskoristila je pak priliku da se pohvali vitkom linijom nakon poroda u dvodijelnom, svjetlucavom kompletu i pokazala goli trbuh.

O njihovoj se vezi počelo pričati u listopadu 2020. godine, a svoje prvo zajedničko dijete, sina Zanea Walkera Greena, dobili su prošle godine u lipnju. Svoju vezu javno su potvrdili u siječnju 2021. godine, kada su na Instagramu objavili fotografiju poljupca na balkonu i svima obznanili koliko se vole.

Prije Sharne Brian je bio u braku s holivudskom ljepoticom Megan Fox, a vijest o njihovu raskidu potvrdio je on sam u svibnju 2020. godine, nakon što su u braku proveli gotovo deset godina. Skupa imaju tri sina, devetogodišnjeg Nou, osmogodišnjeg Bodhija i petogodišnjeg Journeyja, koje zajedno odgajaju.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Heidi Klum - 2 Heidi Klum - 3 Heidi Klum - 4 Heidi Klum +26 Heidi Klum - 4 Celebrity Svi su gledali u samo dvije trake kojima je prekrila grudi, a tu je i opaki prorez kojim je zasjenila sve prisutne!

1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Adriana Lima i Andre Lemmers - 2 Adriana Lima i Andre Lemmers - 1 Adriana Lima i Andre Lemmers - 3 Adriana Lima - 3 +8 Adriana Lima - 1 Celebrity Bivša srpska snaha strasno je ljubila svojeg partnera, a u pripijenoj je haljini ponosno istaknula bujne obline

 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene