Miljenica Hollywooda

Ni ozljeda na koljenu nije mogla pokvariti dojam – ima i novu frizuru

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Hollywood je nakon Oscara dobio novu miljenicu! Jennifer Lawrence polazi sve za rukom, a ne smetaju ni male 'nepravilnosti'.

Jennifer Lawrence pojavila se na GLAAD medijskim nagradama u Los Angelesu, te je prošetala svoju novu kraću frizuru. Odrezala je svoju dugu plavu kosu, te pokazala opušteniju varijantu slatke bob frizure.

Pogledaj i ovo Jennifer Lawrence to samo ona može! Lawrence nasmijala svijet rečenicom koju je izgovorila u kameru, većina je poslije viđenog zaključila: ''Ne zaslužujemo Jennifer!''

Za tu je prigodu odabrala i crnu haljinu s prozirnim umecima dizajnera Davida Kome koja je naglasila njezinu liniju, no i otkrila je ranu ispod koljena. Jennifer trenutno snima novi nastavak serijala 'Igre gladi', pa je moguće da je ozljedu zaradila na snimanju.

>> Jennifer i Bradley opet zajedno!

Mladoj glumici se život, nakon što je dobila Oscara za glavnu glumicu u filmu 'Silver Linings Playbook', potpuno promijenio, pa je čak uvrštena na prestižnu listu 100 najutjecajnijih ljudi na svijetu po izboru magazina Time.

'Najsretnija sam kada snimam filmove, na setu se osjećam kao kod kuće. Kada moram pozirati na crvenom tepihu ili na pozornici, tada postanem plašljiva poput male čivave', rekla je Jennifer Lawrence za britanski magazin Fabulous. Mlada glumica pokupila je simpatije mnogih upravo zbog svog britkog jezika, te naravno glumačkog talenta.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene