Iznenađen

Zavodnik iz Hollywooda: 'Moja obitelj vezana je za ovu zemlju'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

'U iskušenju sam da ostanem. Nisam očekivao da u Dubrovniku imam ovoliko obožavateljica', priznao je Nathaniel Buzolic.

Zvijezda serijala "Vampirski dnevnici" Nathaniel Buzolic (Kol) već nekoliko dana boravi u Dubrovniku, a bio je i više nego raspoložen družiti se sa svojim obožavateljicama, prenosi agencija Anadolija.

Pogledaj i ovo showbuzz Prije snimanja filma VIDEO Monica Bellucci progovorila srpski: 'Oprala sam babi kosu'

>> Nathaniel Buzolic, zvijezda 'Vampirskih dnevnika' u Hrvatskoj: 'Tražim curu Hrvaticu!'

"Presretan sam što sam ovdje. U iskušenju sam da ostanem. Nisam očekivao da u Dubrovniku imam ovoliko obožavateljica. Kad sam išao prema Revelinu, pomislio sam da će valjda doći petero ljudi", kazao je Buzolic dodajući kako je Hrvatska dio njega, njegovo nasljeđe i povijest.

Obožavateljima je priznao da se već prvih nekoliko dana bez ikakvih problema naučio na dalmatinsku fjaku, izležavanje uz more, pijuckanje dugih kava, gledanje nogometnih utakmica, degustaciju morske hrane i domaćih vina.

"Dubrovnik je poseban i jako mi se sviđa. Moja baka je provela dosta vremena ovdje. Ovo je prvi put da sam u Dubrovniku, a drugi u Hrvatskoj jer sam posjetio Split i Hvar. Ljudi su veoma druželjubivi i dragi i to me impresioniralo", kazao je Buzolic.

Nathaniel je porijeklom Hvaranin. Rođen je i odrastao u Australiji gdje je njegova baka došla s Hvara nakon Drugog svjetskog rata kad su mu djeda ubili komunisti. Kazao je kako je kada je imao 12 godina mami obećao da će je vratiti u Hrvatsku, a to je ove godine i učinio.

"Zbog te povijesti koja moju obitelj veže za ovo područje, ova zemlja će zauvijek imati posebno mjesto u mome srcu. Namjeravam se svake godine vratiti, a možda jednom ovdje kupim kuću i ostanem živjeti", objasnio je Nathaniel dodajući kako svoje kolege sa seta, Iana Somerhaldera, Paula Wesleya i Jospha Morgana, već nagovara da dođu sa njime posjetiti Hrvatsku.

Još samo danas u Hrvatskoj!

Ovaj mladi glumac već danas napušta Dubrovnik te kreće za Brazil. No, sudeći prema njegovim riječima ovo sigurno nije zadnji put da ćemo ga vidjeti, pri tome ne mislimo samo na malim ekranima.

"Prva sezona serijala je bila na hrvatskoj televiziji i onda je ukunuto pa smo mi počele pratiti serijal preko interneta. Ono što je nas posebno privuklo kod tog serijala jeste što je priča dobra, sve je intrigantno, zanimljivo. Veoma nam se sviđa taj serijal i redovito ga pratim", istaknule su obožavateljice Dora Bratoš, Ana Džakula, Elena Vračarić i Katarina Šutalo.

Nathaniel je osim u "Vampirskim dnevnicima" glumio i u filmovima "Out of the Blue", "Offing David", "Needle". 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

POSEBNA PRILIKA:
Provedite produženi vikend povodom Dana državnosti u Bluesun hotela Elaphusa 4* u Bolu, smještenom u blizini poznate plaže Zlatni rat. REZERVIRAJTE DANAS
http://www.bluesunhotels.com/praznik-dan-drzavnosti-2013-brac-bol-bluesun-hotel-elaphusa.aspx
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene