Party bez granica

Za 18. rođendan postala plavuša: Zasjenila sestre, dobila Ferrari od dečka

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Kada si član slavne velike obitelji, pažnja je zagarantirana. Bilo je tu svega, a za rođendan je zvijezda večeri promijenila i imidž te zasjenila i starije sestre.

Taj dan je došao – Kylie Jenner proslavila je 18. Rođendan u društvu obitelji i prijatelja. Bio je to pravi party bez granica, a sve su zabilježile i kamere koje ih prate po Los Angelesu.

Pogledaj i ovo showbuzz Kardashiani Skandali koje žele sakriti zauvijek – obitelj puna tajni

Sestre Jenner morale su naučiti biti drugačije – danas slave svoj uspjeh!

Kylie je za rođendan odlučila promijeniti imidž pa je tako postala plavuša! Osim toga, kao poseban poklon od dečka repera Tyge dobila je ni više ni manje već bijeli Ferrari! Naravno, suze radosnice nisu izostale!

Party nisu propustile ni slavne sestre. Kim Kardashian stigla je sa suprugom Kanyeom Westom u seksi prozirnoj haljini koja je naglašavala dekolte i trbuščić. Zato je Kourtney pokazala seksi liniju nakon troje djece, dok je Khloe naglasila svoje novo tijelo za koje je mukotrpno vježbala – i ona je stigla na party s novim dečkom košarkašem Jamesom Hardenom.

 

A photo posted by Khloé (@khloekardashian) on

A kakav bi to party bio  bez roditelja? E pa 59-godišnja Kris Jenner potrudila se pokazati svoje seksi izdanje. Izgledala je opako uz mlađeg dečka Coreyja Gamblea! Tamo je bila i Caitlyn Jenner koja je pokazala svoje najbolje lice. Nekoć slavni Oplimpijan Bruce Jenner sada napokon živi život kakav je oduvijek htio, a danas je Cait postala prepoznatljivo lice koje se zalaže za prava transrodne zajednice. E to je prava moderna obitelj!
 

 

A photo posted by King Kylie (@kyliejenner) on

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene