Bodrio ju otac

Kada stane na led, oduzima dah: Predsjedničina kći izvodi show na ledu

Katarina Kitarović na Zlatnoj pirueti (FOTO: Pixsell) - 1 Katarina Kitarović na Zlatnoj pirueti (FOTO: Pixsell) - 1 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Katarina Kitarović na Zlatnoj pirueti (FOTO: Pixsell) - 4 Katarina Kitarović na Zlatnoj pirueti (FOTO: Pixsell) - 3 Katarina Kitarović na Zlatnoj pirueti (FOTO: Pixsell) - 2 +0 Katarina Kitarović na Zlatnoj pirueti (FOTO: Pixsell) - 1 Galerija

Katarina Kitarović nastupila je na Zlatnoj pirueti.

Katarina Kitarović, kći predsjednice Kolinde Grabar Kitarović, pokazala je zavidno umijeće kretanja na ledu. Naime, Katarina je nastupila na 50. Zlatnoj pirueti u zagrebačkom Domu sportova.

Pogledaj i ovo Jakov Kitarović Dobro raspoložen Jakov Kitarović opet snimljen bez Kolinde na vidiku, ali s lica nije skidao zagonetni smiješak čak ni kad je primijetio fotografe!

Umijeće klizanja Katarina nam je već pokazala, no svaki put kada stane na led, oduševi one koji je gledaju. Naravno, i ovaj put svoju je kćer s tribina bodrio otac Jakov.

U rujnu je nastupila i na ISU Grand Prix juniora - Croatia Cup, međunarodnom natjecanjanju u umjetničkom klizanju, a u Hrvatskoj ju prati epitet jedne od najboljih.

Katarina Kitarović na Zlatnoj pirueti (FOTO: Pixsell) - 1 Katarina Kitarović na Zlatnoj pirueti (FOTO: Pixsell) - 1
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene