Nova Miss

Mišura nije ušla ni u TOP 15 - Teško se boriti protiv ove Latine

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

A Miss Universe je...

Sinoć je u prepunoj FIU Areni u Miamiju na Floridi održan spektakularan izbor Miss Universe 2014. na kojem je pobijedila prelijepa Miss Kolumbije Paulina Vega.  Hrvatska predstavnica Ivana Mišura nije se plasirala u polufinale izbora, u najljepših 15.

Pogledaj i ovo Renata Lovrincević 2000. Koju vi posebno pamtite? Pogledajte kako su izgledale naše misice sve od 1998. do danas, primijetit ćete da se nešto otada itekako promijenilo!

Atraktivna Ivana privlači pozornost na pozornici preliminarnog natjecanja Miss Universe

Paulina Vega ima 22 godine i dolazi iz grada  Barranquilla. Studira poslovnu administraciju na fakultetu Javeriana u Bogoti , a manekenstvom se od svoje osme godine. Dolazi iz velike obitelji, ima četiri sestre i tri brata. Paulina govori njemački, engleski i francuski jezik.

Od samog dolaska na Floridu, Paulina Vega je uz Miss Španjolske otpočetka glasila za favoritkinju stoga i ne čudi što je prošlogodišnja Maria Gabriela Islaer iz Venezuele krunu predala upravo njoj.

Prvom pratiljom proglašena je Miss SAD-a Nia Sanchez dok su se u TOP 15 najljepših djevojaka plasirale: Argentina – Valentina Ferrer, Australija – Tegan Martin, Filipini – Mary Jean Lastimosa, Španjolska – Desirée Cordero Ferrer, Venezuela – Migbelis Castellanos, Brazil – Melissa Gurgel, Francuska – Camille Cerf, Indija – Noyonita Lodh, Indonezija – Elvira Devinamira i  Italija – Valentina Bonariva.

Sve misice na  izboru Miss Universe 2014 su imale vrlo gust raspored koji je uključivao službena snimanja u kupaćim kostimima i večernjim haljinama, mnogobrojne intervjue, snimanje raznih video priloga, fotografiranje radi službenih slika koje su ljepotice snimile s čuvenim fotografom iz New Yorka Fadilom Berishom za Miss Universe Organisation. Sve one sudjelovale su i u paradi nacionalnih kostima, humanitarnoj aukciji nacionalnih poklona na kojoj je naša Ivana uspješno licitirala kravatu, spektakularnoj reviji kupaćih kostima, posjeti dječjoj bolnici, natjecanju u kuhanju, učenju igranja golfa, salsa i plesnim lekcijama te brojnim drugim eventima. Dvadesetak dana napornih priprema, uvježbavanje koreografije te sudjelovanje u svim aktivnostima na izboru svakako je prekrasno iskustvo za sve djevojke i jedinstvena prilika u životu.

Direkcija Miss Univrse Hrvatske je zadovoljna kako je Ivana Mišura predstavila sebe i Hrvatsku te je iznimno sretna što je naša misica uživala potporu nekoliko desetaka tisuća fanova diljem svijeta koji su cijelo vrijeme njezina boravka na izboru obavljivali na svojim stranicama sve njezine aktivnosti što je izuzetna promocija za našu zemlju i mladu ljepoticu.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene