naglašena ljubičastom

Raskošna ljepota gospođe Valjača

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Posljednjih nekoliko tjedana javnost se zabavljala fenomenom filma ’50 nijansi sive’ dajući svoju kritiku i mišljenje o uratku koji je zbog svog eksplicitnog sadržaja uzburkao duhove.

Iako je ovaj svjetski bestseller dao nagovijestiti što možemo očekivati u filmskoj izvedbi, ipak nas ovakve ekranizacije iznenade i probude maštu. Ipak unatoč sveopćoj histeriji postoje i oni koji ne vjeruju da se život sastoji od nijansi sive i koji u svoj svijet unose radost i boje, živeći po razigranijim načelima.

Pogledaj i ovo showbuzz sve je ljubičasto Nijanse sive više nisu u modi, vrijeme je za Purple Nation!

Haljine Aleksandre Dojčinović u novom 'street style' izdanju - Purple Nation

Zato pozdravite Purple Nation, ljubičasti izbor života, koji će nezaustavljivim, revolucionarnim rješenjima probuditi nove ideje i vizije za stvarni doživljaj ljepote. Pobjegnite od sivila i usiljenih stereotipa, oslobodite se okova crno – bijelih nijansi i uronite u ljubičastu čaroliju boja i izazova. A da ne bi ostali sami u svojim nastojanjima pomoći će Vam lijepa Anita Dujić Veljača koja je prepoznala Purple Nation pokret prepustivši se novom ljubičastom iskušenju. Za Anitin bijeg od sivih nota pobrinula se poznata šminkerica Dajana Pajkić koja je osmislila i upravo kroz Anitinu ljepotu uspjela spojiti ljubičaste note u savršenu sliku koja prkosi svakodnevici i sivilu koje nas okružuje.

Četiri inspiracijska izgleda i ljubičasti motivi zapravo su dio Purple Nation pokreta i prilika da se i vi kroz njih priključite novim iskušenjima, stvarajući svoj vlastiti bestseller, temeljen na bojama i glavnim glumcima po vlastitim željama. Purple Nation je bijeg od sivila, ali prilika za novi početak i misiju!

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene