''Falilo je svega!''

Poznate Hrvatice na otvorenju modne oaze omiljene dizajnerice, svi su jedva dočekali ponovna druženja!

1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Aleksandra Dojčinović: Modni boutique u Zagrebu - 1 Aleksandra Dojčinović: Modni boutique u Zagrebu - 3 Aleksandra Dojčinović: Modni boutique u Zagrebu - 4 Aleksandra Dojčinović: Modni boutique u Zagrebu - 5 Aleksandra Dojčinović: Modni boutique u Zagrebu - 6 Aleksandra Dojčinović: Modni boutique u Zagrebu - 7 Aleksandra Dojčinović: Modni boutique u Zagrebu - 8 Aleksandra Dojčinović: Modni boutique u Zagrebu - 9 Multimedijalni butik Aleksandre Dojčinović - 1 Multimedijalni butik Aleksandre Dojčinović - 2 +2 Multimedijalni butik Aleksandre Dojčinović - 3 Galerija

Modna dizajnerica Aleksandra Dojčinović tijekom svoje karijere odjenula je većinu domaćih, ali i dobar broj svjetskih zvijezda. Ne čudi stoga što otvorenje njezine modne oaze nisu propustile brojne poznate Hrvatice.

Ljubiteljice mode došle su podržati dizajnericu koja je otvorila vrata svojeg butika u središtu Zagreba.

Pogledaj i ovo showbuzz uvijek vedrog duha Danijela Martinović prvi put u javnosti od prekida s Grašom, Splićanka nije skidala osmijeh s lica dok je pozirala u čipkastoj haljini

''Napravili smo ga u svega 29 dana. Bili smo jako brzi, pa nam nije preostalo ništa drugo nego da ga otvorimo čim prije i počnemo prodavati sve te prekrasne haljine koje smo pripremili'', kaže Aleksandra. 

Uređenje potpisuje Ante Vrban. Otvorenje 270 četvornih metara velike modne meke nije propustila ni zgodna mama Maja Šuput.

''Bloom je savršeno. Da sam znala da je to tako super, možda bih se i požurila, ali korona mi je dobro došla da odmorim tijelo pa da dijete dođe. Bloom je top'', priča presretna Maja. 

Maja se veseli što od idućeg vikenda počinju svirke. Kako radi dok Bloom spava, maleni neće ni primijetiti da je nema.

''Razmazit ćemo ga sigurno, nema pomoći. Ako taj ne propriča sutra, neće nikad, 24 sata sam nad njim i pričam, pa mislim da će mali baš brzo propričati. Samo da ne bude pjevač, to ne želim. Zamisli, Bloom pjevač narodne glazbe, ne'', šali se Maja. 

Da je majčinstvo čarobno, prije nešto više od godinu dana otkrila je i naša poznata glumica.

''Rekli su mi sve će ti se promijeniti, a ja samo mislim da se događa neka nadogradnja i neka predivna prašina koja dolazi s bebom koja u partnerski odnos unosi nešto novo i predivno'', govori Marija Borić. 

A kada su u pitanju trendovi, malo tko ih poznaje kao Aleksandra.
Okupljeni nisu krili zadovoljstvo što se nakon dugo vremena družimo.

''Baš posljednjih dana osjećam nekakvu energiju u zraku, ljudi su svega željni'', govori Danijela Martinović. 

Nadamo se da će nam ljeto svima proći u znaku dobre glazbe, mode i veselih druženja.

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene