bilo je vrhunski!

Novih 11 kandidata predstavilo je svoje talente u Supertalentu, a novu dozu odlične zabave očekujte već sljedeće nedjelje!

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju In Magazin: Supertalent - 6 In Magazin: Supertalent - 5 In Magazin: Supertalent - 4 In Magazin: Supertalent - 3 In Magazin: Supertalent - 2 +0 In Magazin: Supertalent - 1 Galerija

Šaroliko i talentirano društvo predstavilo je svoje talente u drugoj audicijskoj emisiji Supertalenta. Gledatelji su upoznali novih jedanaest kandidata, a pao je i drugi zlatni gumb.

Prije četiri godine u Supertalentu je pjevala, a sada je svoj talent nadogradila i odlučila doći ponovno. Emina Bajtarević trbuhozborstvom je oduševila sve prisutne.

Jednako zadivljeni bili su i voditelji koji su svoj zlatni gumb odlučili dodijeliti upravo ovom nastupu. 

Bilo je tu i plesna skupina, nevjerojatan breakdancer, ali i najveći dječji zbor koji smo imali priliku vidjeti na pozornici Supertalenta. Još je jedan mađioničar uspio oduševiti žiri.

Ponovno ćemo gledati i 15-godišnju Laru Kim, koja je ljepotom i jačinom vokala izazvala lavinu pozitivnih komentara.

Manje impresionirani bili su latinskom propovijedi gospođe Hitne iz Rijeke. 

Ukrajinka Vladislava predstavila je akrobacije u zračnom kolutu, a bračni par iz Španjolske opasnom je točkom ostavio sve bez daha.

Kakvi se talenti oko nas još skrivaju, doznajte već iduće nedjelje!

1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Emina Bajtarević, Supertalent Emina Bajtarević, Supertalent Emina Bajtarević, Supertalent Emina Bajtarević, Supertalent +23 Emina Bajtarević, Supertalent Celebrity Ova čudesna djevojka zbog teške dijagnoze morala je ranije odrasti, a strahuje i što će biti s njom u budućnosti: "Zato se sada trudim!"

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Iris Livaja Iris Livaja Iris Livaja i Mario Budimir Iris Livaja i Mario Budimir +25 Iris Livaja i Mario Budimir Celebrity Iris Livaja pratila je utakmicu s mužem Doris Dragović kojeg rijetko viđamo, a navijači Hajduka su joj uputili i posebnu poruku

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene