"Definicija Supertalenta!"

Ova čudesna djevojka zbog teške dijagnoze morala je ranije odrasti, a strahuje i što će biti s njom u budućnosti: "Zato se sada trudim!"

1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Emina Bajtarević, Supertalent Emina Bajtarević, Supertalent Emina Bajtarević, Supertalent Emina Bajtarević, Supertalent Emina Bajtarević, Supertalent Emina Bajtarević, Martina Tomčić, Supertalent Emina Bajtarević, Supertalent - 2 Emina Bajtarević, Supertalent - 5 Emina Bajtarević, Supertalent - 7 Emina Bajtarević, Supertalent - 8 +17 Emina Bajtarević, Supertalent - 9 Galerija

Emina Bajtarević predstavila se u drugoj emisiji showa Supertalent, a svojim nastupom posebno je oduševila voditelje Franu i Igora koji su joj dali Zlatni gumb.

U drugoj emisiji showa Supertalent pao je još jedan Zlatni gumb.

Osvojila ga je Emina Bajtarević, koja se u Supertalent vratila nakon četiri godine, ali s potpuno novim talentom, koji nije nikome pokazala, osim nekolicini prijatelja.

"Emina je recimo svjetski putnik, voli muziku, voli životinje, voli se družiti, mislim da sam vrlo vesela osoba. Mnogo volim pisati, počela sam s nekim jednostavnim pričama inspiriranim bajkama, i voljela sam ulaziti u taj neki svijet fantazije. Morala sam se nekako kaniti svog djetinjstva. S 10 godina mi je dijagnosticirana trostruka, pa zatim dvostruka skolioza. Bilo je tu još raznih dijagnoza koje su bile pretpostavljene. Prva pogrešna dijagnoza kada je sve to krenulo, bilo je da imam tumor na kičmi. Nismo znali ustvari ni što da kažemo na to sve", ispričala je Emina koja od desete godine nosi plastični korzet koji joj je pomogao da se njezino stanje estetski poboljša, ali još uvijek ima jake bolove.

"Najvjerojatnije je da ću ja cijeli život nositi korzet i raditi vježbe ukoliko želim barem estetski izgledati kao da je sve ok. U suštini s tim korzetom sam naučila sve, on je stvarno dio mene, on je uvijek sa mnom u koferu kad putujem. Kao najveća podrška su mi svakako roditelji jer nije bilo druge nego da mi oni pomognu oko vježbi, oni su preuzeli na sebe taj sav stres. Moja majka, ona mi je najbolja prijateljica. Vjerujem da će me bolovi pratiti, a strah me da će biti veći s godinama. Zato se trudim sad u ovim godinama da budem što razbacanija, da što više putujem i hodam. Jako mi je drago da sam opet ovdje, prije četiri godine sam pjevala pjesmu ''Ako znaš bilo što'', jedva čekam opet vidjeti žiri i nadam se da će im se svidjeti što donosim nešto drugačije", poručila je prije izlaska na pozornicu.

"Nisam još nigdje predstavila ovaj svoj talent s lutkom", rekla je prije nastupa. Emina i njezin lutak, odnosno deda, izveli su pjesmu "My Way".

"Čekaj, je li moguće", pitala se Martina tijekom njezinog nastupa.

"Kako može tako pustit glas ne otvara usta?", pitao se i Mešin, koji je otkrio i da se nekad bavio lutkarstvom.

"Emina draga, ti si doista čudesna", poručila joj je Martina poslije nastupa.

"Lijepo je što si se odlučila na ovakav nastup jer možeš malo odmoriti dok deda pjeva", našalio se Bilman pa je dodao: "Znaš i sama da si fenomenalna!"

"Nije mi jasno kako pjevaš zatvorenih usta, kako je to moguće, kako je nastala ta magija? Ti si toliko dobra, ja ne znam tko će doći na ovu audiciju i da tebe pobijedi", rekla je Maja.

"Samo tvoje pjevanje je bilo sasvim dovoljno, i ti si se još usavršila, i to ja zovem definicijom Supertalenta", oduševljen je bio i Fabijan.

Očarani Eminom bili su i voditelji Igor i Frano, koji su izašli na pozornicu pod izlikom da moraju provjeriti lutku s kojom je Emina došla na pozornicu, a onda su stisnuli Zlatni gumb.

"Najzasluženiji zlatni gumb", zaključila je Maja, a s njom se složio i ostatak žirija.

Svestrana Emina, osim što radi i studira u Norveškoj ima puno hobija. Slaže puzle, skuplja sličice, voli crtati, piše svoj fantasy roman, igra videoigre i bavi se digitalnom umjetnosti.

1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Hitna Ražnjević, Supertalent Hitna Ražnjević, Supertalent Hitna Ražnjević, Supertalent Hitna Ražnjević, Supertalent +10 Hitna Ražnjević, Davor Bilman, Supertalent Celebrity Bilmana je zbunila žena imena koje teško da ste ikada čuli i potpuno ga izbacila iz takta neobičnim talentom: "Oprostite, malo sam...''

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Vladyslava Kushnir - 4 Vladyslava Kushnir - 7 Vladyslava Kushnir - 4 Vladyslava Kushnir - 9 +15 Vladyslava Kushnir - 1 Celebrity Šuput je zbog ove žene javno priznala svoju ljubomoru: ''Gledajući vaše tijelo razmišljam zašto nisam...''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene