sarajevska grupa opet u zagrebu

S pjesmom ''Samo sklopi okice'' postali su jedne od najvećih faca u bivšoj državi, a prošlo je već 40 godina od početka njihove karijere!

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju In Magazin: Valentino - 4 In Magazin: Valentino - 3 In Magazin: Valentino - 2 +0 In Magazin: Valentino - 1 Galerija

Grupa Valentino svojim baladama obilježila je jedno vrijeme, jednu mladost, ali ostavila dubok trag i na generacije koje su došle desetljećima nakon. Tvorac hitova "Volim te još", "Oka tvoja dva" i "Samo sklopi okice" Zijo Valentino povodom najave zagrebačkog koncerta prisjetio se anegdota iz dana najveće slave. Priča Dorotee Filipaj za In magazin.

Od osnutka sarajevske grupe Valentino prošla je 41 godina, a pjesma "Samo sklopi okice" jedan je od hitova koji su ih pozicionirali kao najveće face u bivšoj državi. S tolikom slavom, naravno, tu su i obožavateljice, ali i anegdote. 

Zijo sve priče planira objaviti u autobiografiji koju piše. Doduše, nikamo se ne žuri.

Možda mu pisanje knjige malo zapinje, ali zato je u pripremi novi album. Ove godine izlazi 12 singlova, u koje je uložio, kako kaže, dušu i tijelo.

Najveća mu je potpora supruga Marta. 1991. proglašena je najboljom glumicom u Europi, a imala je tek 16 godina. Umjetnička je duša, kaže, pa se razumiju u potpunosti.

Njihov 13-godišnji sin Gordan ne teži umjetničkim vodama, već gaji ljubav prema košarci.

Kvalitetno vrijeme podarit će i publici koju će 20-og travnja zabavljati u Tvornici kulture.

Cijeli razgovor pogledajte u prilogu In magazina. 

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene