Oni su umirali od smijeha!

Pogledajte zašto je Snježana Schillinger potpuno izgubila kontrolu i odustala od natjecanja s poznatim Hrvatima!

1/19 >> Pogledaji ovu galeriju In Magazin: Snježana Schillinger - 1 In Magazin: Snježana Schillinger - 2 In Magazin: Snježana Schillinger - 3 In Magazin: Snježana Schillinger - 4 In Magazin: Snježana Schillinger - 5 In Magazin: Zvjezdoboj - 1 In Magazin: Zvjezdoboj - 2 In Magazin: Zvjezdoboj - 3 In Magazin: Zvjezdoboj - 4 In Magazin: Zvjezdoboj - 5 +8 In Magazin: Zvjezdoboj - 6 Galerija

U novom nastavku rubrike Zvjezdoboj emisije In magazin za pobjedničku krunu ovog su se puta borili Sandi Cenov, Borna Kotromanić, Mario Roth i Snježana Schillinger. Zvijezde su se okušale u različitim zabavnim igrama. Zašto je Snježana Schillinger umalo odustala od natjecanja i jesu li poznati Hrvati uspjeli odraditi sve nemoguće zadatke našeg Davora Garića, ne propustite pogledati u videu!

PR stručnjakinja i vlasnica modnog brenda Snježana Schillinger zaigrala je igre u Zvjezdoboju, zabavnoj rubrici IN Magazina, no stvari su izmakle kontroli.

Pogledaj i ovo Borna Kotromanić i Snježana Schillinger - 1 "dvije izuzetne žene" Snježana Schillinger i Borna Kotromanić pokazale kako su iskoristile sunčani dan: "Radite li i vi isto kada se idete naći sa ženskim društvom?"

Naime, u Zvjezdoboju se slavni Hrvati natječu u različitim igrama, a kada je na red došla igra ''Osjećaš li to?'', u kojoj zvijezde moraju zavući ruke u misterioznu kutiju i samo opipom pogoditi o kojem se zagonetnom predmetu radi, Snježanu je uhvatio panični strah.

Iako se u kutiji krio sasvim uobičajeni svakodnevni predmet, Snježana je pomislila da bi to ipak mogla biti zmija, kojih se jako boji, pa je potpuno izgubila kontrolu i strah ju je svladao u potpunosti.

Ekipa zvijezda koje su se natjecale sa Snježanom, Sandi Cenov, Borna Kotromanić i Mario Roth umirali su od smijeha i dobro se zabavljali dok gospođi Schillinger nije bilo svejedno. Nakon Snježane u istoj su se igri okušale i ostale zvijezde – Borna je u satenskim rukavicama mijesila jedno mnogima omiljeno jelo, a Mario Roth je trebao pogoditi jedan tipično ženski predmet.

Salve smijeha u ovotjednom Zvjezdoboju donijele su i igre ''5 sekudni'', ''Pictionary'' i ''Tračbaba''.

Kako su se zvijezde snašle u neobičnim izazovima u Zvjezdoboju pod voditeljskom palicom Davora Garića pogledajte u videu.

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 18:00 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Zdravko Čolić Zdravko Čolić Zdravko Čolić - 3 Zdravko Čolić +13 Zdravko Čolić - 3 Celebrity Pogledajte kako izgleda samozatajna supruga Zdravka Čolića, snimljena je u javnosti nakon dugo vremena

1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Renata Lovrinčević Buljan sa suprugom Renata Lovrinčević Buljan sa suprugom Borna Buljan Renata Lovrinčević Buljan +22 Renata Lovrinčević Buljan - 1 Celebrity Mladog hajdukovca s tribina je bodrila ponosna mama i bivša Miss Hrvatske, s njom je bio i suprug, kojeg rijetko viđamo

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene