Jesu li se dvoumili?

Domaće zvijezde koje su se cijepile sasvim iskreno o nuspojavama, dvojbama i povratku u staro normalno!

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju In Magazin: Poznati Hrvati koji su se cijepili In Magazin: Poznati Hrvati koji su se cijepili In Magazin: Poznati Hrvati koji su se cijepili In Magazin: Poznati Hrvati koji su se cijepili In Magazin: Poznati Hrvati koji su se cijepili In Magazin: Poznati Hrvati koji su se cijepili In Magazin: Poznati Hrvati koji su se cijepili In Magazin: Poznati Hrvati koji su se cijepili In Magazin: Poznati Hrvati koji su se cijepili In Magazin: Poznati Hrvati koji su se cijepili +0 Ivan Zak Galerija

Vidi se svjetlo na kraju tunela, kažu naše domaće zvijezde, glazbenici i umjetnici koji željno iščekuju popuštanje mjera i kakav-takav povratak na posao. Kako bi mogli bezbrižnije raditi svoj posao, mnogi su se i cijepili protiv COVID-19, a za IN magazin podijelili su svoja iskustva.

Broj cijepljenih protiv COVID-19 u Hrvatskoj premašio je milijun, no mnogi su još skeptični - cijepiti se ili ne. Upravo je pitanje ''Jesi li se cijepio?'' postalo nezaobilazna stavka svih razgovora. U istom su loncu i domaće zvijezde.

''Cijepljenje je prošlo u redu, bez ikakvih nuspojava osim sreće! Sreća jer vidim svjetlo na kraju tunela, vidim druženja, vidim koncerte, vidim svoju publiku ispred sebe, vidim ruke u zraku, svi pjevamo uglas. Ljudi, treba nam malo veselja'', priča Indira Levak. 

''Ja sam apsolutni provakser, mislim da mi uopće nemamo drugog izbora i načina da se izborimo protiv pandemije osim da se cijepimo. Ja sam, evo, mogu reći ponosno, cijepljena prvom dozom tek prošli tjedan. Strpljivo sam čekala'', otkrila je Ecija Ojdanić. 

''Mislim da ćemo se na kraju morati cijepiti svi jer sve ide u tom smjeru, mislim da svatko za sebe to na kraju krajeva neće moći odlučiti'', smatra Ivan Zak. 

''Ja sam se nekako prepustila ovoj struji koja smatra da je pametno cijepiti se. Ne razmišljajući o posljedicama, idemo samo k tome da nam se život vrati u normalu i da zaista počnemo normalno živjeti'', kaže Nives Celzijus. 

''Ja sam jedva dočekao da dođem na red jer dolazim iz obitelji u kojoj su svi medicinari i taj znanstveni način razmišljanja u mojoj je obitelji bio prisutan od mog rođenja'', objasnio je Damir Kedžo. 

Glazbenici, kulturnjaci i umjetnici mahom se odazivaju na cijepljenje jer za njih to znači i povratak na posao. Ta injekcija treba im iz financijskih razloga jer neki ne rade već gotovo cijelu godinu, ali i za dušu jer za njih nema života bez publike.

''Ja sam to već davno obavila. Užasno sam se bojala, bit ću iskrena, ali sam to obavila zato što mislim da moram vjerovati znanosti i nekako sam osjetila da to moram. E, sad, ne možete to sugerirati nikome, ali ja sam sretna što ću moći raditi svoj posao'', kaže Mila Elegović. 

''Moram reći da nisam znao kako ću se osjećati poslije, ali sam se osjećao fantastično jer je to, ja mislim, najveći korak u vraćanju na normalu'', smatra Sandi. 

''Ja se nisam dvoumila niti jedne sekunde. Ako je cijepljenje rješenje ove pandemije i doktori to preporučuju, prihvatila sam tu opciju. Svatko odgovara za sebe'', smatra Indira Levak. 

''Ja sam osoba koja to želi i napravit će, ne samo zato što ćemo zaista svi morati, nego i zbog putovanja jer želim biti sigurna i želim da se cijeli svijet pokrene, a pokrenut će se kad se svi procijepimo i to je to'', kaže Sementa Rajhard. 

Dok jedni nisu mnogo dvojili, drugi još važu plusove i minuse.

''Ja samo imam mišljenje o tome da je to zaista osobno pitanje. Ako će se netko cijepiti, nek' se cijepi. Ako ću se ja cijepiti, nek' se cijepim, kojim god cjepivom, nebitno'', kaže Ana Maras Harmander. 

''Pa mislim da je to, kako kažu, novo normalno, da će novo normalno biti da ljudi koji nisu cijepljeni neće moći ni na koncert, možda ni platiti gorivo na pumpi, otići u dućan i tako dalje, ali kako bude, bit će'', govori Zak. 

''Trebala sam se cijepiti idući tjedan, onda sam nažalost oboljela, a sad moram čekati šest mjeseci, tako kažu doktori. Vidjet ćemo, možda se i ta cjepiva malo poboljšaju, ali ne bojim se. U svakom slučaju treba se cijepiti'', kaže Larisa Lipovac. 

''Naravno da će možda cjepivo biti za godinu dana i bolje, međutim kako je - tako je, živimo u izazovnim vremenima. Ja sam se cijepila i moram reći - da, imala sam neke nuspojave, ali neću od toga raditi dramu jer je to jednostavno tako'', priznala je glumica Mila. 

''Ja bih apelirao na sve da se cijepe pa neka i sačekaju kad vide da je sve OK, da smo mi svi živi i zdravi, ali neka se svakako odu cijepiti jer što se prije cijepimo, što nas se više procijepi, mogućnost zaraze je manja'', govori Kedžo. 

''Trebamo poduzeti sve da zaštitimo sebe i svoje najmilije. Ja se želim družiti, želim održavati koncerte i živjeti bez straha hoću li se razboljeti ili imati neke teške komplikacije od COVID-a, a to sve želim i vama'', zaključila je Indira. 

Pogledaj i ovo Ecija Ojdanić slažete li se? Prezgodna Ecija Ojdanić u ovoj je haljini uspjela zasjeniti i manekenku koja je bila jednako odjevena

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Grupa Hurricane - 1 Grupa Hurricane - 1 +0 Grupa Hurricane - 3 Celebrity Obitelji djevojaka iz Hurricanea zadesile tužne vijesti dok su one pjevale na Eurosongu, a sve su im tajili do povratka kući

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene