''kad se vratim u ta vremena...''

Nježna strana pjevača Parnog Valjka: ''Apsolutno budem malo bez glave i totalno me emocije obuzmu''

1/13 >> Pogledaji ovu galeriju In Magazin: Parni valjak - 1 In Magazin: Parni valjak - 2 In Magazin: Parni valjak - 3 In Magazin: Parni valjak - 4 In Magazin: Parni valjak - 5 In Magazin: Parni valjak - 6 Igor Drvenkar, pjevač Igor Drvenkar - 2 Igor Drvenkar naslijedit će Akija Rahimovskog u Parnom valjku - 5 Igor Drvenkar - 4 +2 Igor Drvenkar - 3 Galerija

Parni Valjak po treći put ove godine predstavlja novu pjesmu. ''Sada kad znaš'' je, kažu, idealna glazbena balada, kojom su željeli pokazati nježniju stranu njihova novog pjevača Igora Drvenkara. Detalje možete saznati u prilogu In magazina.

''Nisam se jako dugo zaljubio, ali kad se vratim u ta neka vremena kad sam se jako zaljubljivao, apsolutno budem malo bez glave i emocije me obuzmu'', priznao je Igor Drvenkar, pjevač Parnog Valjka. 

Zna to i stariji kolega i autor pjesama Parnog Valjka Husein Hasanefendić Hus. Nakon dva moćna tipično rokerska singla, Parni valjak predstavio je emotivnu reminiscentnu baladu. Savršenu da pokažu nježniju stranu njihova novog pjevača:

''Ako je o nečemu tu riječ to je o mladosti i o nekim situacijama koje su mogle ispast drugačije i tko zna kakav bi sadašnjost bila'', otkrio je Hus. 

''U dosta pjesama se uspijem pronaći i neka svoja iskustva koja znaju čak biti vrlo vrlo slična, evo i sa samom Trešnjevkom i sve to'', govori Igor. 

I tek što je ovaj singl predstavljen, uskoro stiže novi. Valjak kao da ''juriša'' prema novom studijskom albumu.

''Ne da žurimo prema albumu ali radimo na albumu. Pošto je Valjak poznat po tome da je jako detaljan i pedantan u tome, malo smo to prolongirali na početak proljeća'', govori Igor.

Da nakon gotovo 50 godina glazbenog rada njihova koncertna snaga ne jenjava, pokazali su održavši 20-ak koncerata diljem regije.

''Mi smo najavili kad smo odlučili raditi dalje da nam nije u cilju putovat okolo i svirati stare pjesme. Mora biti novi materijal, moramo pokazati što smo u ovom trenutku'', rekao je Hus. 

A to je novo poglavlje Parnog Valjka, koje je naišlo na snažnu i beskompromisnu potporu njihove vjerne publike.

''Za mene je glazba kao i ljubav, ne postoje tu razlike u godinama, mislim naravno postoji razlika u iskustvu, ali kad smo na pozornici svim smo tu, svi stvaramo'', govori Igor.

Igor ne staje ni s uspjesima na drugim poljima. Već godinama suvereno vlada i kazališnim daskama. Zbog aktualne predstave čak cijeli Valjak stiže u kazalište:

''Neki su bili na ''Ljepotici i Zvijer'' kad sam radio, a sad je Jesus Christ Superstar i sad dolaze svi, rekao sam ih pozvao na red i rekao morate doć, tog i tog datuma, evo karte i vidimo se'', objasnio je Igor. 

''Idemo kolektivno ga pogledati u predstavi, zadnji put sam mislim Chicago gledao pa onda me i zanima da ga vidim i s ove strane, u očima publike'', priča Hus. 

Jedno je sigurno – ovaj mladi perspektivni pjevač i glumac osvaja na pozornici! Bez obzira na to radi li se o kazališnoj ili onoj glazbenoj!

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene