U Dubrovniku

Bellucci na Jadranu: Tjelohranitelji prijetili, zvijezda uživala

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Talijanska glumica Monica Bellucci, koju svjetski mediji često proglašavaju jednom od najljepših žena na svijetu, s kćerima je šetala Stradunom. Glumica je u pratnji dvojice drskih i neugodnih tjelohranitelja stigla iz Trebinja u kojem snima film.

U Dubrovniku odmara i slavna Monica Bellucci, te joj to nije i prvi put na Jadranu. U haljini njoj omiljenog modnog dvojca Dolce & Gabbane, talijanska glumica sa svojim kćerkama prošetala je Stradunom.

Pogledaj i ovo Demi Moore Kako je ovo moguće? Najnovije paparazzo fotke bivše seks-bombe izgledaju kao da su snimljene prije barem 30 godina, nema šanse da joj date stvarne godine!

Bellucci se nakon 14 godina braka 2013. rastala se od francuskog glumca Vincenta Cassela s kojim ima dvije kćeri. Obje su joj se pridružile u posjetu Dubrovniku.

Demi Moore u 2 sata ujutro snimljena u Hvaru

Osim što su razgledale Stari grad, Monica je šetnju iskoristila kako bi odabrala poklon za svoju bivšu svekrvu. Monica Bellucci u Trebinju tumači jednu od glavnih uloga u filmu 'Na mliječnom putu' redatelja Emira Kusturice.

U Dubrovnik je stigla s dva tjelohranitelja. I dok je ona mirno šetala Stradunom oni su prijetili okupljenim fotoreporterima i novinarima. I dok je Monicin posjet zahvaljujući neljubaznim tjelohraniteljima većini ostavio gorak okus u ustima, Hvarane je oduševila holivudska zvijezda Demi Moore.

Ona je iz Rima sletjela u Dubrovnik i odmah se uputila na Hvar gdje je sa svoje tri kćeri iz braka s Bruceom Willisom u poznatom restoranu konobaru ostavila izdašnu napojnicu. Tjelohraniteljima nije bilo ni traga. Valjda Monica zna zašto njoj trebaju. Pogledajte i cijelu priču u prilogu inMagazina.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene