'Poželi'

Makedonska diva otkrila tajnu: 'U 48 godini proživljavam novu mladost'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Makedonska pjevačica Kaliopi svijetu je postala poznata nastupom na Eurosongu 2012. Danas 48-godišnja glazbena diva svoje fan klubove ima u Brazilu, Rusiji, Engleskoj.

"Poželi" ime je novog singla poznate makedonske glazbenice Kaliopi kojim najavljuje skori album. Singl koji je ubrzo nakon izdavanja krenuo u osvajanje vrhova top ljestvica, nastao je u suradnji s njenim bivšim suprugom, Romeom Grilom. Temperamentna pjevačica čuvši prvi puta pjesmu, euforično je poželjela ponovno zaprositi bivšeg supruga.

Pogledaj i ovo showbuzz Sava centar Kaliopi oduševila Beograd - s publikom pjevala preko dva sata!

Kaliopi otkrila tajnu kako ostati u dobrim odnosima s bivšim mužem!

Najveći kritičar mamine i tatine suradnje je sin Paco koji je i sam veliki obožavatelj glazbe. Kaliopi je postala svjetski poznata nakon Eurosonga 2012 godine, a zahvaljujući tom natjecanju, danas ima fan klubove po cijelome svijetu. 'Ima u Brazilu, Urugvaju, Paragvaju, Irskoj, Francuska, Engleska, Ukrajina, Bjelorusija, stvarno sam ponosna na sve njih. Kada pogledaš na Youtube imaš covera od Kineza koji pjeva na makedonskom, imaš gdje pjeva iz Paraguaya cura i svi pjevaju fantastično', kaže Kaliopi.

Tajna mladolikosti

Priznaje kako su joj se ostvarili snovi o glazbenoj karijeri koje je sanjala kao nestašna djevojčica. Budući da je voljela biti u središtu pozornosti čak je i bježala iz vrtića u gradske kavane. Danas u 48 godini kaže kako proživljava novu mladost, a tajna njezine mladolikosti je zaljubljenost u život dok za romantičnu zaljubljenost kaže kako nema vremena. 'Teško onome tko se namerači, žao mi ga je, nije to lagana stvar nije se lako osvojiti i izdržati ono što ja živim i jesam', poručuje pjevačica.

Ljeto će provesti radeći na novom albumu čije predstavljanje njena zagrebačka publika će moći čuti ove zime. Do tada u njenoj glazbi uživajte uz novi spot.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene