Kao od majke rođen

Goran Bogdan našao se u ulozi golog modela, a otkrio je i što ga čeka u novom filmu: "Moram biti fit, mlad i poželjan, ne znam kako ću to"

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Goran Bogdan Gola fotografija Gordana Bogdana Gole fotografije Gordana Bogdana Goran Bogdan u filmu - 2 Goran Bogdan - 4 Goran Bogdan - 3 Goran Bogdan - 2 Goran Bogdan +0 Goran Bogdan (Foto: Instagram) Galerija

Goran Bogdan snimio je seriju aktova za izložbu zagrebačke fotografkinje Maje Grbešić koja je sve redom oduševila, a on je otkrio kako mu je bilo pozirati bez ijednog odjevnog predmeta na sebi.

"Crno-bijela serija aktova" naziv je izložbe mlade i talentirane zagrebačke fotografkinje Maje Grbešić koja prikazuje ljepotu ljudskog tijela na drugačiji način, njezin način.

Pogledaj i ovo In Magazin: Amerikanka Olivia - 3 Prati ju 50 tisuća ljudi Amerikanka hrvatskih korijena o navikama i mitovima Hrvata koje dijeli sa svojim pratiteljima: ''To je jedan od razloga zašto sam ostala ovdje!''

Tako joj se ispred objektiva našao i poznati glumac Goran Bogdan.

"Hvala Maji što je podržala mene i što mi je dala ovakvu čast da napravim ovako divne fotografije", izjavio je Goran.

"U početku je bila ideja da budu zapravo samo ženski modeli, ali onda je tu došao Goran kao jedna velika podrška i uz mene je htio pokazati da akt definitivno ne treba biti tabu tema u Hrvatskoj", otkrila je autorica izložbe.

"Već godina se kroz ovaj posao učim da nastojim tijelom i svim sredstvima kojima raspolažem doseći neke veće sfere, tako da svi mi u ovoj branši koristimo tijelo kao alat u neke plemenite i bolje svrhe", zaključio je Goran.

Goranovi aktovi oduševili su pratitelje i prijatelje na društvenim mrežama, a u komentarima su se počeli nizati komplimenti modelu i fotografkinji.

"Zašto društvene mreže ne gore kada stavimo nešto za zaštitu okoliša ili protiv nasilja nad ženama, ali Bože moj, to su te društvene mreže", zaključio je glumac.

Uz ime našeg poznatog glumca Gorana Bogdana već je postalo poznato pravilo da se vežu uspješni projekti. Goran radi punom parom i bez razmišljanja se može reći da je jedan od najzaposlenijih, a time i najtraženijih glumca. I kod kuće i u regiji.

"Uskoro ću započeti snimati jedan njemački film tu kod nas, Bogu hvala bila je super godina", smatra Goran.

Uzbuđenje i strast su ono što ga uvijek privlači novim ulogama no u privatnom životu sve češće traži mir. Otkrio je događa li mu se da kada probudi u nekom drugom gradu, pita gdje je.

"To mi se znalo događati prije nego što sam se počeo baviti glumom, tako da nije nikakav problem, haha! Nije, puno radim, ali za razliku od prije dok sam još bio u kazalištu, sada se posvećujem onome što mi stvara uzbudljivost i daleko je od toga da mi je dosadilo", priznao je Goran.

A kako se od glumaca često zahtjeva da variraju s kilažom, ona posljednja od Bogdana zahtjeva da bude fit i utreniran.

"Sada sam apsolutno u toj fazi i vježbam za novu ulogu i volim kada mi uloga dopusti da se opustim, ali volim i kada me natjera da malo stisnem. Moram biti fit, mlad i poželjan, ne znam kako ću to", našalio se Goran.

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Pierce Brosnan i Keely Shaye-Smith (Foto: AFP) Pierce Brosnan i Keely Shaye Smith (Foto: Profimedia) Pierce Brosnan i Keely Shaye Smith (Foto: Profimedia) Pierce Brosnan (Foto: Profimedia) +7 Pierce Brosnan i Keely Shaye Smith (Foto: Profimedia) Celebrity Vrijeđali su je zbog punijeg izgleda, ali slavni šarmer je i nakon 20 godina braka vjeran samo njoj i staje u njezinu obranu

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene