Neviđeni luksuz na vjenčanju

Tko je sretni mladoženja koji je oženio kćer jednog od najvećih milijardera na svijetu?

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Jennifer Gates, najstarija kći informatičkog milijardera Billa Gatesa, prije dva se tjedna udala za Nayela Nassara, egipatskog jahača.

Jennifer Gates (25), najstarija od tri kćeri Billa i Melinde Gates, prije dva tjedna udala se za profesionalnog egipatskog jahača Nayela Nassara (30) na raskošnoj ceremoniji vrijednoj dva milijuna dolara.

Pogledaj i ovo Bill Gates (Foto: Getty Images) Tuguje poslije razvoda Bill Gates potpuno shrvan otvorio dušu: ''Ostao sam sam u vili s 18 kupaonica''

Nayel i Jennifer upoznali su se studirajući zajedno na Stanfordu, a povezala ih je zajednička ljubav prema konjima. Naime, Nayel je profesionalni jahač, dok se Jennifer bavi tim sportom iz zabave i strasti. Nakon što je diplomirala, roditelji su joj kupili farmu konja.

Za mladog Egipćana svijet je saznao početkom prošle godine, kad je Jennifer podijelila zaruke na svojem profilu na Instagramu.

Nayel Nassar profesionalni je egipatski jahač koji se za svoju državu natjecao i na Olimpijskim igrama u Tokiju 2020. Ljubav prema konjima gaji od malih nogu i ne krije da i on, poput zaručnice Jennifer, dolazi iz imućne obitelji.

Njegovi roditelji vlasnici su bogate arhitektonske i dizajnerske kompanije u Kuvajtu, čija se vrijednost procjenjuje na 100 milijuna dolara. Žive u Chicagu, u kojem se Nayel rodio i odrastao. 

Svjetska federacija jahača stavlja ga na 44. mjesto na svijetu, a mladi Nayel može se pohvaliti i znanjem triju jezika - tečno govori arapski, engleski i francuski.

Bill Gates je, inače, osnivač Microsofta i četvrti je najbogatiji čovjek na svijetu, a njegovo se bogatstvo procjenjuje na oko 124 milijarde dolara.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nayel Nassar (@nayelnassar)

Jennifer i Nayel aktivni su na Instagramu i ponosno dijele svoju ljubavnu priču sa svijetom.

Nayel Nassar objavio je sliku s njihova vjenčanja uz opis: "Jedva čekam da provedemo vječnost zajedno. Hvala svima koji su mi omogućili najsretniji dan u životu", a zaljubljena Jennifer komentirala je da je najveća sretnica na svijetu.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene