izrazi lica sve govore

Uhvaćeni u pravom trenutku: Spontana fotka holivudskih zvijezda postala je hit nakon dodjele Oscara, očito je i zašto!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Fotografija reakcije holivudskih zvijezda na incident Willa Smitha i Chrisa Rocka s dodjele Oscara postala je hit na Twitteru.

Glavna tema nakon 94. dodjele prestižnih filmskih nagrada Oscar je incident glumca Willa Smitha, koji je komičaru Chrisu Rocku na pozornici opalio šamar nakon što se on našalio na račun njegove supruge Jade Pinkett Smith.

Pogledaj i ovo Sarah Paulson i Holland Taylor - 2 Iskrice se odmah pojavile! Ljubavna priča ovih dviju glumica počela je sasvim slučajno, a zbog razlike od 32 godine nitko nije ni vjerovao da će potrajati!

Trenutak koji su u prijenosu uživo zabilježile kamere šokirao je sve okupljene na dodjeli, ali i ostatak svijeta.

Zvijezde koje dodjelu nisu pratile uživo u holivudskom teatru Dolby također su ostale zatečene, a fotografija reakcije ekipe koja ja bila na oskarovskom partyju časopisa Vanity Fair postala je viralna.

"U međuvremenu, ovo su svi za mojim stolom na Vanity Fair Oscar večeri dok manijakalno guglaju što je Will Smith rekao Chrisu Rocku", napisao je na Twitteru modni novinar Derek Blasberg uz fotku na kojoj možemo vidjeti šokirane izraze lica glumca Jasona Batemana, glumica Sienne Miller i Sarah Paulson te redatelja Taike Waititija, Rona Howarda i JJ Abramsa.

Fotka je odmah postala hit na društvenim mrežama i već je opaka konkurencija legendarnom selfieju koji je na dodjeli Oscara 2014. godine snimila voditeljica Ellen DeGeneres.

Podsjetimo, Smith je udario Rocka nakon je komičar u šali prokomentirao da Jada zbog obrijane glave izgleda kao G.I. Jane. Kada se vratio na svoje mjesto povikao mu je: "Nemoj spominjati ime moje žene".

Will je nakon toga preuzeo Oscara za najboljeg glavnog glumca za ulogu u filmu "King Richard", a u govoru se ispričao zbog incidenta.

"Želio bih se ispričati Akademiji. Želio bih se ispričati i svim kolegama", rekao je glumac tijekom govora. "Zbog ljubavi radiš lude stvari", priznao je te istaknuo kako se samo treba na sve nasmijati i praviti da je sve u redu.

"Akademija ne odobrava nasilje u bilo kojem obliku", objavila je Akademija filmske znanosti i umjetnosti na Twitteru nakon ceremonije.

Komentari na račun incidenta ne prestaju, a društvene mreže prepune su reakcija na Smithov potez.

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Will Smith i Jada Pinkett Smith (Foto: Profimedia) Will Smith i Jada Pinkett Smith (Foto: Getty Images) Jada Pinkett Smith (Foto: Instagram) Jada Pinkett Smith (Foto: Instagram) +0 Jada Pinkett Smith (Foto: Getty Images) Celebrity Iza obrijane glave glumice koja je bila predmet šale na Oscarima krije se priča o njezinoj borbi s jednim problemom

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene