skroz se promijenila!

Prepoznajete li je? Ispod ovih naočala krije se pjevačica koja je nekoć harala domaćom scenom, a danas živi drugi život

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Nikol Bulat bila je dio grupe Femminem, s kojom je osvojila domaću scenu, no onda se odlučila povući iz javnosti te je potpuno nestala.

Pjevačicu Nikol Bulat mnogi pamte iz vremena kada je skupa s Pamelom Ramljak i Nedom Parmać žarila i palila u grupi Femminem. Djevojke su pokorile domaću scenu, nakon čega je svaka otišla svojim putem. I dok su Pamela i Neda danas uspješne u svojim samostalnim karijerama, Nikol je potpuno izašla iz radara domaćih medija te se odlučila povući iz javnosti.

Danas živi potpuno drugačijim životom, a 33-godišnja Nikol sve detalje otkriva na svojem Instagramu. Iz Zagreba se preselila u London, a sudeći po svemu što objavljuje, čini se kako nimalo nije zažalila u svojoj odluci.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @nikolxxnikol

Diplomirala je kazneno pravo, prati svjetsku modu, a na društvenoj mreži se pohvalila i da je zauzeta. Mnogi bi danas Nikol teško i prepoznali da je sretnu na ulici jer se u međuvremenu zaista promijenila.

Bulat je, inače, već nekoliko godina u vezi s devet godina mlađim nogometašem Ivanom Šunjićem, koji je iz zagrebačkog Dinama otišao u engleski Birmingham, a Nikol je očito odlučila poći s njim. U Hrvatsku se vratila proteklog ljeta, a odmor je provela na Hvaru.

U vrijeme razlaza s bivšim članicama grupe Femminem Nedom Parmać i Pamelom Ramljak kružile su priče da se djevojke nisu nikako slagale, i to uglavnom zbog izgleda, pa je tako suradnji došao kraj. Nikol se nakon toga posvetila studiju prava i samostalnoj karijeri. 2011. godine je objavila pjesmu "Strašno ti stojim", koja je neko vrijeme bila hit u domaćim klubovima, a nastala je u suradnji s glazbenim producentom Costijem Ioniteom, koji inače radi sa Shakirom.

"Do njega sam došla kada sam tražila dozvolu za obradu jedne pjesme. Dobila sam njegov kontakt jer je on bio autor, a nakon nekog vremena dogovorili smo suradnju. Ja sam prva pjevačica s ovih prostora s kojom Costi surađuje", izjavila je tada Nikol.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Nives Celzijus Celebrity Nives Celzijus u opasno kratkoj haljinici zagolicala maštu mnogima, jedan krivi pokret otkrio bi previše

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene