Prijeti joj raspadanje

Dok ona ponosno pokazuje rezultate 13. operacije grudi, njena je obitelj užasnuta i ne vjeruje da su liječnici pristali to napraviti!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Katie Price povećala je grudi po 13. put i ponosno ih pokazuje u bikiniju, a članovi njezine obitelji time nisu nimalo sretni.

Britanska starleta i reality zvijezda Katie Price pohvalila se najvećim poprsjem dosad koje je istaknula u oskudnom bikiniju i to nakon 13. po redu operacije grudi za koju se odlučila, iako njezinu tijelu prijeti raspadanje na što su je neki stručnjaci upozorili.

Pogledaj i ovo Katie Price A problemi su tu! Svoj nikad bujniji dekolte ni sama ne prestaje gledati, a liječnike i obitelj koji ju upozoravaju na opasnost ne sluša

43-godišnja Katie snimljena je na odmoru na Tajlandu sa svojim zaručnikom Carlom Woodom, a dok se ona dobro zabavlja i hvali novim izgledom, njezina je obitelj navodno užasnuta posljednjim zahvatom i razočarana što su kirurzi uopće pristali ga izvesti.

"Ovo sve sada postaje blesavo i neodgovorno. Iskreno, svi su užasnuti", izjavio je njoj blizak izvor za The Mirror.

Katiena majka Amy ranije je priznala da se boji kako bi njezina kćer mogla imati tjelesnu dismforiju, točnije poremećaj zaokupljenosti umišljenom manom tjelesnog izgleda.

Možda to čini jer ne osjeća da je dovoljno privlačna, ili je to možda tjelesna dismorfija. Dio problema je što ona dobiva besplatne operacije, tako da netko uvijek kapitalizira njezino ime.'

Katie, koja je inače majka petero djece, imala je prvu estetsku operaciju sa svega 18 godina, kada je povećala grudi i podvrgla se liposukciji. Kroz protekla dva desetljeća nanizala ih je velik broj, a od njezine prirodne ljepote danas je malo toga ostalo i čini se da nema namjeru odreći se odlazaka pod nož.

Poznato je da je do danas bila na čak 13 operacija ​​grudi, a na posljednju u nizu se odlučila jer ju je ona prethodna deformirala.

"U Turskoj sam radila grudi i izgledale su deformirano, bile su apsolutno grozne. To je prvi put da sam otišla kod drugog kirurga i morala sam se vratiti svom liječniku Franku pognute glave, sramila sam se što sam bila u drugoj klinici. Njegove prve riječi bile su: 'Što su ti, dovraga, napravili?' Morao ih je ispraviti umjesto mene", izjavila je u nedavnom intervjuu za The Sun.

Britanskoj starleti danas prijeti oštećenje mozga, kožne bolesti, pa čak i smrt, a na to sve upozorili su je i brojni stručnjaci.

"Česti odlasci na plastične operacije, kao što Katie to radi, povlače za sobom rizik od komplikacija, uključujući sepsu, koja bi je u najgorem slučaju mogla ubiti", objasnio je kirurg Marko Ho Asjoe za magazin Closer.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene