Hoće li poslušati?

Nakon zadnjeg poteza kojim je užasnula vlastitu obitelj dobila je jedno ozbiljno upozorenje i poziv: "Sve to ne sluti na dobro"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Katie Price sada je dobila i javno upozorenje liječnika da pripazi na zdravlje i život zbog učestalih odlazaka pod nož.

Bivša manekenka i reality zvijezda Katie Price više ni ne zna točan broj svih estetskih zahvata i operacija na kojima je bila, no nedavno se pohvalila najnovijim rezultatima, koji su uslijedili nakon što je prošlog mjeseca bila na liftingu obrva i liposukciji brade.

Pogledaj i ovo Katie Price A problemi su tu! Svoj nikad bujniji dekolte ni sama ne prestaje gledati, a liječnike i obitelj koji ju upozoravaju na opasnost ne sluša

43-godišnja Katie odlučila se za 13. po redu operaciju povećanja grudi, ostavljajući svoju obitelj užasnutu tom odlukom, a iako joj estetske operacije nisu strane, jedan vodeći kirurg izrazio je zabrinutost zbog njezina zdravlja te velikog opterećenja tijela i organizma.

Nagrađivani liječnik Alex Karidis rekao je za Daily Star da nikada ne bi niti jednom svom pacijentu preporučio toliki broj operacija koliko ih je Katie napravila te ju je javno pozvao da se odmori i da svojem tijelu da vremena da zacijeli i oporavi se.

"Što više operacija imate, to u konačnici može biti stresnije za tijelo. Mi kao kirurzi imamo odgovornost biti iskreni prema pacijentima i reći isplati li se operacija doista. Bio bih vrlo oprezan kada bih nekome preporučio sve operacije koje je prošla. Sav taj stres na tijelu ne sluti na dobro. Pod prisilom je kada se operira i postaje preopterećeno, tako da treba vremena za oporavak", izjavio je Alex.

Dodao je i da ga nije iznenadilo što se Katie odlučila za nove zahvate, ali je izrazio zabrinutost zbog njezina mentalnog zdravlja.

"Kada imate ovoliku količinu operacije, dolazi faza u kojoj se morate odmaknuti i zapitati se zašto to radite. Nitko ne kritizira Katie kao ona samu sebe", zaključio je.

 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene