Zločesta djevojka

KONTROVERZNA NASLJEDNICA Lamborghinijeva unuka mrzi nositi gaćice!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Elettra Lamborghini pozornost javnosti privlači svojim razuzdanim ponašanjem koje ne priliči članici ugledne obitelji.

Iako su dodjelu MTV European Music Awards zaobišle brojne svjetske zvijezde, bogata nasljednica Elettra Lamborghini pobrinula se da svojom pojavom obilježi ovogodišnju dodjelu.

Unuka Ferruccia Lamborghinija, slavnog osnivača luksuzne tvrtke automobila, plijenila je pozornost svojojm izazovnom kombinacijom. U prozirnom kombinezonu bez grudnjaka i gaćica 22-godišnja starleta golicala je maštu mnogima. Modni stručnjaci njeno izdanje proglasili su jednim od najgorih izdanaja na dodjeli, no čini se da se ona time previše ne zamara.

Ova kontroverzna bogatašica slavu je stekla početkom 2015. kada se pojavila u reality showu MTV’s Super Shore. a zbog svog razmaženog ponašanja vrlo brzo dobila je nadimak "talijanska Paris Hilton". Tijekom emitiranja showa otkrila je i da ju mnogi nazivaju "ubojicom" zbog svadljive naravi. Upravo to dokazala je i u showu, a osim burnom naravi pažnju je često privlačila i provokativnim golišavim izdanjima. S obzirom da s golotinjom nema problema, Lettra je krasila i naslovnicu Playboya.

Iako je mnogima privlačna zbog oblina, upravo zbog njih našla se i na meti kritika. "Mnogi su mi govorili da sam predebela i da s novcem koji imam mogu otići na liposukciju. Ali ja nisam kao Manelyk González koja je cijela operirana. Ja sam djevojka koja preferira prirodan izgled", kazala je mlada bogatašica.

Posebnu pozornost Elettra je privukla i tijekom svog sudjelovanja u Jersey Shore Showu kao prva osoba koja je sudjelovala u showu, a nije imala seksualne odnose pred kamerama.

"Za dobar seks potrebna je strast, a nju je teško postići tijekom jednog izlaska", objasnila je tada Elettre.

Njen ljubavni status trenutno je nepoznanica, no ono što je poznato je to da Elettra gaji simpatije i prema ženama i prema muškarcima. Nedavno se deklarirala kao biseksualka, a što na to sve kažu ostali članovi njezine ugledne obitelji nije poznato.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene