velika tuga

Ukrajinski zastupnik oprostio se od svoje djevojke, novinarke koja je ubijena u ruskom napadu: "Sada učim mrziti..."

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Aleksandra Kuvšinova ubijena je u ruskom napadu u Kijevu ovoga tjedna, a vijest o njezinoj smrti objavio je savjetnik ukrajinskog ministra unutarnjih poslova.

Ukrajinski zastupnik Svjatoslav Juraš (26) na Twitteru se oprostio od svoje djevojke, ukrajinske novinarke Aleksandre Kuvšinove (25), koja je ovoga tjedna ubijena u Kijevu.

Pogledaj i ovo In Magazin: Martina Kojić Reiter Suze se ne mogu ZAUSTAVITI In magazin donosi nevjerojatnu priču o Hrvatici koja je spasila više od tri tisuće djece i žena iz Ukrajine!

"Ljepota Kijeva. Aleksandra Kuvšinova, mlada novinarka koju su ubili Rusi. Volio sam je. Desetljeće sreće i tuge, veselja i boli, smisla i gubitka. Samo nas je smrt mogla rastaviti. Sada učim mrziti. Nikada nećeš biti zaboravljena. Nikada im neću oprostiti", napisao je zastupnik uz fotografije na kojima pozira s djevojkom.

"Tisuće Ukrajinaca umire, ona je jedna od mnogih", rekao je zastupnik svjetskim medijima.

Savjetnik ukrajinskog ministra unutarnjih poslova, Anton Geraščenko, u utorak je objavio vijest o smrti mlade novinarke. Istaknuo je kako je ubijena u ruskom napadu zajedno sa snimateljem televizije Fox Newsa, Pierreom Zakrievskim.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene