tvrdi da je nevin

Uhitili glumca iz hit-filma zbog optužbi za ubojstvo, obitelj na internetu prikuplja novac za jamčevinu

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Prema izvještaju policije, Johnny Oritz je navodno pokušao ubiti Briana Dukea tijekom incidenta koji je povezan s jednom bandom.

Glumca Johnnyja Oritza uhitili su zbog optužbi za ubojstvo, nakon što je priveden još u svibnju ove godine. Oritz je trenutačno na ispitivanju te je zadržan u ćeliji, javljaju američki mediji.

Pogledaj i ovo showbuzz Kakav krimić Misteriozna smrt supruga dive za koju se mislilo da je samoubojstvo, no istina je bila puno gora

Prema izvještaju policije, glumac je navodno pokušao ubiti Briana Dukea tijekom incidenta koji je povezan s jednom bandom, piše Daily Mail. Muškarac koji je identificiran kao Armando Miguel Navarro optužen je da je kod sebe imao oružje kojim je muškarac trebao biti ubijen. Više detalja o ovom slučaju još nisu otkrili.

Glumac je istaknuo kako je nevin, a da izbjegne zatvor mora platiti preko milijun dolara. Njegova obitelj putem interneta pokušava prikupiti novac za jamčevinu.

Johnny Oritz najpoznatiji je po ulozi u filmu "Braking Bad: El Camino" koji je objavljen u listopadu prošle godine. Imao je ulogu i u trileru "Pepermint" u kojem je glumio s Jennifer Garner. Prvu ulogu ostvario je 2001. godine u biografskom filmu o Muhammadu Aliju u kojem glavnu ulogu ima Will Smith.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene