Twin Peaks

Nakon 25 godina napokon ćemo saznati tko stoji iza misterija!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Sjećate se serije Twin Peaks? Nakon 25 godina počinju se snimati i nove epizode!

Twin Peaks danas je već kultna TV serija, a radi se o agentu Daleu Cooperu koji istražuje ubojstvo tinejdžerice Laure Palmer u istoimenom  gradiću.  Nakon 25 godina priča će dobiti nastavak, a snimanje bi trebalo početi već ovaj mjesec.

Pogledaj i ovo Lara Flynn Boyle - 2 Zaprepastila pojavom Nekadašnja ljepotica koja je svoj izgled uništila operacijama poslije dugo vremena uhvaćena u izlasku

Dubrovnik se promijenio za potrebe snimanja serije Borgia

TV serija se emitirala do 1991., a ljubitelji će u novim nastavcima napokon dobiti odgovor tko je ubio lijepu Lauru. Zanimljivo je to što je u zadnjoj 30. epizodi Laurin duh šapnuo agentu Daleu (kojega je utjelovio danas poznati glumac Kyle MacLachlan): 'Vidimo se ponovno za 25 godina'.

Redatelj David Lynch još je prošle godine najavio da razmišlja o ponovnom snimanju, a rekao je i kako mu je bilo žao što je morao brzo okončati priču o Lauri na nagovor NBC-a. U međuvremenu je čak snimljen i film 'Twin Peaks: Fire Walk With Me' 1992. koji se bavio posljednjim tjednom života misteriozno ubijene tinejdžerice. Jedna od najgledanijih serija s početka 90-ih imala je čak 14 nominacija za nagradu Emmy, a sada ćemo napokon i saznati tu veliku misteriju.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene