Tužna vijest

Tragično preminula bivša misica, imala je samo 30 godina: Našli su poruku, a nekoliko sati prije smrti javila se i na Instagramu

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Cheslie Kryst pronađena je mrtva na snijegom prekrivenom pločniku ispred nebodera u New Yorku u kojem je živjela, a policija je u njezinu stanu pronašla poruku.

Bivša Miss Sjedinjenih Američkih Država Cheslie Kryst tragično je preminula u dobi od 30 godina, piše Daily Mail.

Kryst, koja je bila odvjetnica i također je radila kao novinarka zabavnog showa "Extra", u nedjelju ujutro skočila je s 29. kata nebodera u New Yorku u kojem je živjela i pronađena je mrtva na snijegom prekrivenom pločniku.

Samo nekoliko sati prije smrti na Instagramu je, uz svoju fotografiju, ostavila simboličnu poruku: "Neka vam ovaj dan donese odmor i mir." Ispod te objave mnogi su se u nevjerici oprostili od nje nakon što se doznala tužna vijest.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Cheslie Kryst, JD, MBA (@chesliekryst)

Policija je u njezinu stanu pronašla poruku u kojoj je napisala da sve ostavlja svojoj majci, bez ikakvog objašnjenja zašto si je odlučila oduzeti život.

Kao Miss Sjeverne Karoline, Kryst je titulu Miss SAD-a osvojila 2019. godine i pobjedu je iskoristila kao platformu za promociju socijalne i pravne reforme.

Na natjecanju je sebe opisala kao čudno dijete sa spojenim obrvama koje je sada dio generacije osnaženih žena.

Kryst je rođena u Michiganu, otac joj je bio Poljak, a majka Afroamerikanka. Obitelj je izdala službeno priopćenje o njezinoj smrti.

"S očajem i velikom tugom javljamo da je preminula naša voljena Chelsea. Svojom snagom i ljepotom inspirirala je sve oko sebe. Brinula je, voljela, smijala se i sijala. Chelsea je bila utjelovljenje ljubavi i služila je drugima, i kao odvjetnica boreći se za pravdu u društvu i kao Miss SAD-a te voditeljica. No najvažnije od svega, bila je divna kći, sestra, mentorica i kolegica i znamo da će njezin utjecaj ostati prisutan i nakon nje. Dok se suočavamo s teškim gubitkom, molimo vas za privatnost", stoji u priopćenju njezine obitelji.

Kryst je na društvenim mrežama otvoreno govorila o problemima s mentalnim zdravljem i redovito je odlazila na terapije, koje je savjetovala i drugima.

Ne ustručavajte se potražiti pomoć

Ako se vi ili netko vama blizak suočava s određenim psihološkim poteškoćama ili se jednostavno nalazite na životnom raskršću u potrazi za pravom odlukom, nemojte se nikad ustručavati pitati za pomoć i razgovor. Donosimo vam nekoliko kontakata gdje možete s punim povjerenjem porazgovarati sa stručnjacima koji će vam sigurno pomoći:

Centar za krizna stanja i prevenciju suicida pri KBC-u Zagreb

Nazovite na telefon 01/2376-470 kad god vam zatreba pomoć od 0 do 24 sata, liječnici su uvijek spremni porazgovarati s vama i pomoći vam. U Centar za krizna stanja pri KBC-u Zagreb možete doći i bez najave i uputnice svakim danom između 8 i 20 sati.

Hrabri telefon

Ako ste maloljetno dijete ili roditelj koji se suočava s različitim odgojnim izazovima, možete se obratiti stručnjacima na Hrabrom telefonu.

Ako ste dijete, nazovite na besplatni broj 116-111.
A broj Hrabrog telefona za mame i tate je 0800-0800. Linija je otvorena svakim radnim danom od 9 do 20 sati.

Psihološki centar TESA

Psihološki centar TESA udruga je koja već 25 godina daje besplatnu psihološku pomoć i podršku zdravom razvoju građana.

Nazovite na broj: 01/4828-888 - radnim danom od 10 do 22 sata ili im se javite e-mailom za savjet: psiho.pomoc@tesa.hr

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene