slatko u svakom smislu!

Mamićeva snaha u ugodnom društvu proslavila rođendan, pokazala je i kako ju je suprug iznenadio

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Tia Mamić je 37. rođendan proslavila u Hercegovini, a na Instagramu je podijelila detalje slavlja. Pokazala je i kako ju je suprug Mario iznenadio.

Tia Mamić je ovoga tjedna proslavila 37. rođendan, a s pratiteljima na Instagramu je objavila djelić atmosfere iz Hercegovine, gdje je održano slavlje. Pozirala je sa svojim prijateljicama s kojima je posjetila i Prirodni park Koćuša u Ljubuškom, pohvalila se da je bila na kavi s Ljubom Jurčićem, očuhom koji se o njoj brinuo od njezine 12. godine nakon što joj je preminula majka, a otkrila je i kako ju je suprug Mario Mamić iznenadio.

Pogledaj i ovo Tia Mamić Ne vidimo ih često Tia Mamić u rijetkom izlasku sa suprugom Marijem, pogledajte kako se sredila za vjenčanje Tina Jedvaja i Dine Dragije!

"Sretan 37. rođendan najboljoj ženi", pisalo je na torti koju je dobila od svog supruga.

Tia inače redovito plijeni pažnju atraktivnim fotkama s mora, a njezini pratitelji jedva čekaju nove detalje s njezina odmora. Atraktivna ekonomistica svojom savršenom linijom nerijetko zasjeni brojne dame s domaće scene, a iako samozatajna, ne libi se pokazati koliko zna uživati.

Inače, ekonomistica se 2017. godine udala za Marija Mamića, sportskog menadžera i sina Zdravka Mamića, a prije toga je nosila prezime Jurčić, koje pripada njezinu očuhu, poznatom ekonomistu i političaru Ljubi Jurčiću. Kada joj je s 12 godina umrla majka, on je preuzeo brigu o njoj i posvojio je.

Tia i Mario vjenčali su se u jednom zagrebačkom hotelu pred stotinjak uzvanika, sve ih je zabavljala pjevačica Rada Manojlović, a njihova je svadba bila proglašena svadbom godine. Ljubav im se dogodila godinu prije vjenčanja na otoku Pagu.

Tia iz braka s košarkašem Chrisom Warrenom ima sina Domenica, zbog kojeg su ostali u jako dobrim odnosima.

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Luka Nižetić Luka Nižetić (Foto: Instagram) Luka Nižetić (Foto: Instagram) Luka Nižetić (Foto: Instagram) +1 Luka Nižetić (Foto: Instagram) Celebrity Luku Nižetića zbog novih golišavih fotki uspoređuju s božanstvima i superjunacima, oduševljenje ne skrivaju ni poznate dame

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene