ajme!

Supruga Marija Mamića u oskudnom bikiniju pokazala je svoju preplanulu put, atraktivnom fotkom užarila je Instagram!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Tia Mamić pozirala je u ležećem položaju pokraj bazena i oduševila prizorom.

Supruga nogometnog menadžera Marija Mamića, Tia, često dijeli atraktivne fotografije na Instagramu dok uživa u ljetovanju po našoj obali. 

Pogledaj i ovo Tia Mamić Ne vidimo ih često Tia Mamić u rijetkom izlasku sa suprugom Marijem, pogledajte kako se sredila za vjenčanje Tina Jedvaja i Dine Dragije!

Lijepa je ekonomistica na najnovijoj slici pozirala u Rovinju ležeći pokraj bazena, a pritom je nosila oskudni bikini u kojem je istaknula svoje istrenirano tijelo. Tijina objava oduševila je mnoge pratitelje

"Ajme", "Prelijepa", komentirali su i poručili joj da je zapalila sve. Tia je i prošlog mjeseca dijelila seksi fotografije s plaže, no tada nije otkrila na kojoj se lokaciji nalazi. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tia Mamic (@tia.mamic)

Inače, ekonomistica se 2017. godine udala za Marija Mamića, sportskog menadžera i sina Zdravka Mamića, a prije toga je nosila prezime Jurčić, koje pripada njezinu očuhu, poznatom ekonomistu i političaru Ljubi Jurčiću. Kada joj je s 12 godina umrla majka, on je preuzeo brigu o njoj i posvojio je.

Tia i Mario vjenčali su se u jednom zagrebačkom hotelu pred stotinjak uzvanika, sve ih je zabavljala pjevačica Rada Manojlović, a njihova je svadba bila proglašena svadbom godine. Ljubav im se dogodila godinu prije vjenčanja na otoku Pagu.

Tia iz braka s košarkašem Chrisom Warrenom ima sina Domenica, zbog kojeg su ostali u jako dobrim odnosima.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene