Čestitamo!

Pogledajte kako je Sonju Kovač dečko iznenadio prosidbom na Maldivima, njezina reakcija govori da to očito nije očekivala!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Sonja Kovač na Instagramu je objavila da se zaručila, a dečko Goran Mandić zaprosio ju je na Maldivima.

Influencerica i bivša glumica Sonja Kovač ima razlog za slavlje.

Pogledaj i ovo Sonja Kovač i Goran Mandić - 1 Baš maštovito! Sonja Kovač preslatkim videom otkrila spol bebe koju čeka sa zaručnikom Goranom: "Plakala sam još tri dana nakon ovoga!"

Nakon 10 godina veze zaručila se za dečka Gorana Mandića koji ju je zaprosio na čarobnim Maldivima, a priredio joj je iznenađenje kakvom se nije nadala.

"Zaruke za 10. godišnjicu. Ovo se dogodilo sinoć!! Još sam sva pod dojmom... Bila je to magična večer", napisala je u opisu videa prosidbe.

Goran je kleknuo dok je Sonja štapom pisala po pješčanoj plaži, a kada se okrenula prema njemu od iznenađenja joj je ispao mobitel.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Sonja Kovac (@xoxosonjakovac)

U komentarima je dobila brojne čestitke, a mnogi su pohvalili Gorana zbog romantične prosidbe.

Sonja je svojeg novopečenog zaručnika dugo skrivala od javnosti, a tek je nedavno prvi put pokazala kako su izgledali na početku veze. Par je ovaj mjesec obilježio i prvu godišnjicu useljenja u stan koji su zajedno kupili u Zagrebu.

1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Sanja Močibob - 1 Sanja Močibob - 2 Sanja Močibob - 4 In Magazin: Sanja Močibob napušta Survivor - 1 +10 In Magazin: Sanja Močibob napušta Survivor - 2 Celebrity Prva je napustila "Survivor" pa nam je otkrila što se događa kada se kamere ugase: "Nadam se da će gledatelji imati priliku to vidjeti"  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene