Wow!

Sonja Kovač pokazala kako je uredila ogromnu garderobu, koja je ostvarenje ženskih snova, baš je kao iz filmova!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Sonja Kovač se na Instagramu pohvalila golemom garderobom i sobom za šminkanje u stanu koji je početkom godine kupila u Zagrebu s dečkom Goranom Mandićem.

Bivša glumica i influencerica Sonja Kovač početkom godine se s dečkom Goranom Mandićem uselila u novi stan koji su zajedno kupili u Zagrebu.

Pogledaj i ovo Sonja Kovač - 8 ''ajme kako sjajiš!'' Trudna Sonja Kovač otkrila čega se poželjela kad je hrana u pitanju: ''Dosta mi je više, daj nešto konkretno!''

Na društvenim mrežama bilježila je njegovo uređenje, koje još traje, a nakon što se pohvalila blagdanskom dekoracijom u stanu, pokazala je i kako je uredila svoju ogromnu garderobu.

"Snovi postaju stvarnost! Napokon sam dovršila svoju garderobnu i make up sobu! Kako vam se sviđa moja najdraža soba u stanu?" napisala je u opisu videa u kojem je pratitelje provela kroz prostoriju s golemim ormarom prepunim dizajnerskih komada i s uređenim kutkom za šminkanje, koja je ostvarenje snova i mnogih drugih žena.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Sonja Kovac (@xoxosonjakovac)

"Predivno je", "Wow", "Savršeno! To je sve tvoja odjeća?", "Kako dobro!" neki su od brojnih komentara koje je dobila ispod objave, a skupila je i na tisuće lajkova.

Sonja je ranije na svojem kanalu na YouTubeu objavila i video u kojem je pratitelje provela kroz cijeli stan od čak 130 kvadrata, a tada je otkrila i da ga je kupila na kredit.

1/14 >> Pogledaji ovu galeriju In Magazin: Jole - 7 In Magazin: Jole - 6 In Magazin: Jole - 5 In Magazin: Jole - 4 +9 In Magazin: Jole - 2 inMagazin Jole nam je otkrio kako je doznao da su Hana Huljić i Petar Grašo u vezi: ''Ma ja sam to znao mjesecima prije njih!''

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Banfić Ivana Banfić: Celebrity +0 Ivana Banfić Nekad i sad Isplivale pomalo zaboravljene fotke Maje Šuput i Ivane Banfić, prije 14 godina ovako se tulumarilo!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene